7 JULEGAVER HUN VIL ELSKE

7 JULEGAVER HUN VIL ELSKE

Trenger du hjelp til å finne gaver til kjæresten? We got you covered. Sjekk ut disse 7 hotte gavetipsene som også du vil kose deg med.

1. Et romantisk & sensuelt undertøysett

Rødt er jo en skikkelig julefarge. Hvorfor ikke slå på stortromma og gi dama et rålekkert undertøysett med både suspender og stockings. Mulig det gjør seg best som en liten førjulsgave som dere begge kan nyte? 2. Undertøy i tidløst og elegant sort 

Er du usikker på hvilken farge hun vil like, så er sort en sikker vinner. Sort er klassisk, sexy og ikke minst, så er det en farge alle ser bra ut i. Er du usikker på størrelsen, kan du sjekke hennes favoritt BH i undertøyskuffen og om du skulle bomme, har vi forlenget bytteretten på alle gaver slik at hun kan få akkurat den størrelsen hun trenger. 

3. En deilig pysjamas til romjulen 

Det er ingen tid på året vi bruker så mye pysjamas som om julen. En myk og god pysjamas til de lange julemorgenene og filmkvelder i sofaen etter alle juleselskapene vil hun elske. 

4. Myke tøfler 

Tøfler er et MUST om vinteren, så hvorfor ikke gi noe hun virkelig får bruk for? Helst noen myke og fluffy som får føttene til å se ekstra søte ut. Hun blir nok absolutt ikke lei om du legger ved en liten fot-massasje i samme slengen. 

5. En lekker nattkjole 


Om du virkelig vil imponere så bestiller du også en overnatting på et stilig hotell slik at dere kan nyte en romantisk kveld sammen slik at du virkelig får nyte gaven du også. Hotell frokosten er det mulig dere ikke rekker ...  

6. En myk & god kosedress 

Har du en fargerik kjæreste er vi trygge på at denne kosedressen vil bli en favoritt i garderoben hennes. 

7. Hotell-vibes hjemme 

Denne lekre morgenkåpen er en sikker innertier. Skap den luksuriøse følelsen av å bo på hotell hjemme også. Morgenkåpen er unisex, så du kan kjøpe til deg selv også slik at dere matcher. 

Da håper vi julehandelen ble noe lettere. Dersom du ønsker å få gaven ferdig pakket inn i gaveeske og silkebånd så er det bare å huke av for det i utsjekk. Har du noen spørsmål er vår chat åpen hverdager mellom 10-15.

XX 

Gledelig jul fra MyMuse 


 


Tilbake til bloggen