8 perfekte julegavetips til dama

Har du så vidt begynt å tenke på hva du skal gi til din kjære i jul? Her er noen gode tips!
Det viktigste med en julegave til kjæresten er at du viser at du har brukt litt tid på å velge ut gaven, tenkt på hva hun liker og hva hun kan passe med. Undertøy er er julegaveklassiker og slår aldri feil!
Om du bestiller julegavene fra MyMuse tilbyr vi ikke bare eksklusivt og feminint undertøy, nattøy, kimonoer og accessories men vi kan også gi gaven din en lekker innpakning hvis du ønsker den helt ferdig levert. I tillegg har vi gratis retur og returfrist 13. januar 2020 så det gjør ikke noe om du bommer på størrelse!

#1: Undertøy i romantisk rødt

Se rødt undertøy her.

#2: Et undertøyssett i sexy sort

Dorado BH

#3: En behagelig kimono til sene helgefrokoster

Se en mengde kimonoer her

#4: Et lekkert loungesett

Green Velvet jakke og bukse. Hedda Ribbed genser og bukse

#5: En body som kan brukes både til fest og på soverommet

Se bodyer her.

#6: En dristige førjulsgave

Det kan være gøy å gi partneren din en tidlig førjulsgave med et spennende undertøysett som gir glede for dere begge i julen. Se en mengde dristige undertøysett her.

7. Accessories som kan sprite opp forholdet i julen

Tilbehør, leketøy og annet spennende accessories kan sprite opp stemningen i forholdet! En perfekt morgengave kanskje? Se accessories her.

#8: En sexy nattkjole

Se nattkjoler her Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem i 30 dager og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Bestiller du med HeltHjem får du det levert på døra innen 1-2 dager!
Tilbake til bloggen