Aller siste sjanse for å gjøre årets store handlekupp!

Gikk du glipp av Black Friday og Black weekend? Fortvil ikke – vi kjører Cyber Monday! Dette er absolutt aller siste sjanse til å gjøre et megakupp! Vi setter ned prisene med - 30-80% på alle varer. Cyber Monday er også en bra dag og handle julegaver på, ha listen med ønsker klar foran deg og legg kvalitetsundertøy på rabatt rett i handlekurven. Velg gaveinnpakking i kassen og pakken er klar til å legges rett under treet, en ting til du kan checke av listen, som ikke akkurat blir kortere når julen nærmer seg. Vi har også fri retur frem til 31. desember

1. Lekkert kvalitetsundertøy med en sexy vri

En unik BH som kan vises som en detalj under klærne er perfekt til julen! Black Dorado BH

2. Klassisk undertøy til alle anledninger

Sort sensuelt undertøy er noe alle burde ha i undertøysskuffen. Gå for en litt ekstra sexy variant med lekre detaljer! Black Scarlett BH

3. Et behagelig lounge-sett for late dager i julen

Hvem elsker vell ikke å ta på seg et behagelig sett hjemme når man skal slappe av? Da er det perfekt å ha et sett som både er komfortabelt og elegant! Perfekt julegave til deg selv!

Dark Green Stella Velvet

4. Leketøy og accessories til glede for både deg og henne

Leketøy og annet tilbehør kan være en spennende gave som vil glede dere begge to. Vi har tilbud på en rekke tilbehør som vil ta leken til nye høyder.

5. Kimono som gir ekstra luksusfølelse i hverdagen

Blue Mila vevet kimono Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 31. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Sjekk vårt utvalg her og gjør et kupp!
Tilbake til bloggen