De beste kuppene under Black Weekend

Årets store tilbudshelg er endelig her. Hos MyMuse har vi ikke bare Black Friday, men vi har også Black Weekend! Vi setter ned prisene på hele nettbutikken med 30-80% lørdag og søndag. Det vil bli ulike tilbud gjennom helgen, derfor gjelder det å følge med! Dette er årets beste anledning til å sikre julegavene til din elskede!

Fem nydelige sett til hverdags og fest:

Black Dorado BH Sort undertøy er noe alle damer trenger i undertøysskuffen, men det kan være litt kjedelig å kjøpe selv. Gå for en litt ekstra sexy variant med lekre detaljer, hun vil sette ekstra pris undertøyet når det kommer fra deg. Det viser at du har lagt omtanke i kjøpet ditt at du går for noe hun både trenger og ser bra ut i.

Black Diamond BH

#Rødt og romantisk

Et rødt undertøyssett kan være en romantisk gave, men også praktisk. Hun fortjener kun det beste, og derfor er et nydelig undertøyssett til hverdagsbruk en ypperlig julegave.

White Scarlett BH Red Patricia

Fem dristige sett:

Dette undertøyet kan virkelig sette stemningen på soverommet. Dristig undertøy kan være en pirrende gave som blir deres egen lille hemmelighet.
Black Pixi

#Dristigere varianter

Black Alexa BH, Manolo BH, og Red Naomi BH

Black Lidia open BH

Maris BH

Leketøy og accessories til glede for både deg og henne

Leketøy og annet tilbehør kan være en spennende gave som vil glede dere begge to. Vi har tilbud på en rekke tilbehør som vil ta leken til nye høyder. Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 31. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell!
Tilbake til bloggen