Den perfekte Galentine’s feiringen

Den perfekte Galentine’s feiringen

De siste årene har Galentine’s Day vokst seg frem som en merkedag verdt å feires. Enkelt sagt, Galentine’s Day er som Valentinsdagen, men for jentene!

Tilbake i 2010 skapte Parks and Recreation begrepet i sesong to av showet. Så i grunnen er det den største falske høytiden noensinne. Vi har med andre ord Amy Poehler, eller hennes fiktive karakter, leslie Knope, å takke for denne feiringens dag. Hun forklarer i episoden :

“What is Galentine's Day? Oh, it's just the best day of the year. Every February 13th, my girlfriends and I leave our husbands and boyfriends at home and we just come and kick… ladies celebrating ladies.”


What is Galentine's Day? Oh, it's just the best day of the year.

- Leslie Knope


Og akkurat derfor elsker vi denne dagen, samt alle andre dager hvor man kan feire og sette pris på relasjoner i livet. Så lenge man ikke kjenner på noe kjøpepress eller tvang til å feire, er slike merkedager en flott påminnelse om det man har å være takknemlig for i hverdagen.

Galentine feires hvert år 13. februar, som i år havner på en mandag. Så hvorfor ikke invitere vennegjengen, søstre, mødre eller bestemødre over på en hyggelig samling. En middag, spillkveld, spa dag, dessert eller en enkel filmkveld (gjerne med litt tema). Pynt gjerne med litt hjerter og rosa pynt for å virkelig dra frem den elskede Valentine estetikken.Nyhetsbrev

Bli en del av MyMuse universet og motta siste nytt om lanseringer, kampanjer og eventer!

Thank you!
Tilbake til bloggen