Den perfekte ønskelisten å gi til mannen

Vet du ikke hva du skal ønske deg av mannen i ditt liv? Og han vet heller ikke hva han skal gi deg? Vi hjelper dere! Vi har laget en ønskeliste med lekkert, luksuriøst undertøy og tilbehør. Bare send listen over til mannen og han ordner resten, så er det bare å glede seg til jul! Redd for at han har dårlig tid? Hos MyMuse kan du fortsatt handle med ekspresslevering! Vi kan også tilby å pakke inn gaven for deg i flott papir, og levere den på døra! ​Gavekort er også en flott gave å ønske seg, hvor du kan velge undertøyet du selv ønsker! 1. Et matchende sett slår aldri feil! Her er noen favoritter: 2. En lekker body En sexy body kan enten brukes som en del av antrekket eller til å heve temperaturen et par hakk på soverommet. 3. En nattkjole som er både søt og sexy En deilig nattkjole du kan ha på for å slappe av i eller hvis du vil føle deg litt ekstra sexy før du kryper til sengs med mannen.
4. En luksuriøs kimono Den perfekte gaven fra mannen i ditt liv. En luksuriøs, sexy og behagelig kimono. Perfekt å slenge over ditt nye undertøyssett!
Hvis han skulle bomme på størrelsen (du kan jo gi et lite hint) har vi åpent kjøp på alle julegaver frem til 31.januar !
Tilbake til bloggen