Dette bør menn handle til dama di under Black Friday!

Hater du juleshopping og store folkemengder, men elsker gode deals? Du er smart nok til å skjønne at online shopping er både mer beleilig og behagelig. Årets store tilbudsdag er endelig her! Har du lyst til å gi din utkårede noe ekstra flott denne julen? Sett deg tilbake i godstolen og finn noe som både du og dama de vil like! Du kan få gaven ferdig innpakket til jul og med gratis returrett til 13.januar.

Lekkert kvalitetsundertøy med en sexy vri

Et undertøysett er den perfekte julegaven å gi til sin kjære. Undertøy er noe hun ofte kanskje ikke unner seg selv, men som alle kvinner både trenger og ønsker. Slå til med et litt mer spennende undertøysett som kan sprite opp stemingenen i forholdet i julen! Se alle undertøysett her.

# 1 Elegant og unikt undertøy

Black Dorado BH Sort undertøy er noe alle damer trenger i undertøysskuffen, men det kan være litt kjedelig å kjøpe selv. Gå for en litt ekstra sexy variant med lekre detaljer, hun vil sette ekstra pris undertøyet når det kommer fra deg. Det viser at du har lagt omtanke i kjøpet ditt at du går for noe hun både trenger og ser bra ut i.

Black Diamond BH

#Rødt og romantisk

Red Monroe Push-Up BH Red Marion Kimono og Black Marion Kimono

# Sensuelt og Sexy

Black Pixi

#Dristigere varianter

Black Alexa BH, Manolo BH, og Red Naomi BH

# Hvitt og klassisk

White Scarlett BH

# Perfekt for julen

Skjem bort din elskede med denne lekre favoritten. Red Patricia troner på toppen med sine delikate blonder og romantiske design. Det er ikke tvil om at dama vil sette pris på å få noe luksuriøst, sexy og sensuelt undertøy!

Leketøy og accessories til glede for både deg og henne

Leketøy og annet tilbehør kan være en spennende gave som vil glede dere begge to. Vi har tilbud på en rekke tilbehør som vil ta leken til nye høyder. Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 31. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell!
Tilbake til bloggen