Dette er gaven alle kvinner ønsker seg av kjæresten sin i høst

Tiden for myk strikk, fyr i peisen og tente lys er virkelig inne. Det er også tiden for å ta litt ekstra vare på kjæresten sin med en liten høstgave? Her er de norske kjendisenes favoritter på undertøy.

Komfort

Alexandra Joner er en dame på farten. Dagene starter tidlig, og hun ønsker å yte maksimalt. – Jeg har en veldig travel hverdag, derfor blir komfort viktig. For meg er det avgjørende at jeg både føler meg fresh, og bekvem hele dagen igjennom, bekrefter Joner. Jeg hadde elsket å fått undertøy i gave av min kjære. Under plagg hvor undertøyet skal være lite synlig sverger hun til behagelige og elegante BHer. Med god passform og deilige materiale fungerer de perfekt i en travel hverdag. Her har Joner på seg Carla BH som gir et supert løft samtidig som den er behagelig og lekker. – Jeg er stolt av kroppen min, og elsker å vise den frem på en måte som gjør at jeg føler meg selvsikker, forteller Joner. I sommerhalvåret bruker hun gjerne plagg som viser mer hud. Når høstkulden kommer, og større utringninger eller kortere topper som avslører litt mage ikke frister, ønsker hun fremdeles å vise frem kroppen på riktig måte. Emilie Tømmerberg elsker Soft-BHer da de gir god støtte for større bryster. I høst anbefaler hun blonder, lekre detaljer og duse farger. Her viser nydelige Emelie Tømmerberg viser frem Black Susana Soft, Black Susana Semi Soft og Beige Carla Soft Vertical.

Undertøy som blir en del av antrekket

Sophie Elise er en kvinne som sverger til lekkert undertøy. De elegante detaljene til Dolores Braletten gjør seg ypperlig så vidt synlig under en av høstens strikkegensere, eller under en blazer på byen.

Gjennomsiktig detaljer

Benedicthe Bjerke sverger til undertøy med gjennomsiktig detaljer som kan være fint under festantrekket.

Lekkert loungewear

– Høst for meg betyr filmkvelder og innekos foran peisen. Øyeblikket jeg går inn døren etter en lang dag skifter jeg til loungewear i gode stoffer. Kimonoen er også perfekt for kalde kvelder. For Alexandra skaper lounge-plaggene et skille mellom jobb og avslapning. – Om jeg ikke føler for fulle sett, slenger jeg gjerne en kimono over skuldrene. MyMuse sin Amanda Leopard Kimono er perfekt! Den er lett, men leken, smile Joner. Loungewear er ikke bare en behagelig variasjon til hverdagsantrekket etter lange dager. I kombinasjon med et par hæler fungerer det perfekt som et behagelig festantrekk. – Som sagt har jeg en travel hverdag, og dersom jeg har eventer på kveldstid rekker jeg sjeldent hjemom for å skifte. Her er MyMuse sitt nattøy perfekt! Med at par hæler er jeg klar for kveldens arrangement. Sophie Elise elsker å føle seg pyntet hjemme og tar gjerne på seg denne lekre nattkjolen i helgene.

Nå har du sjansen!

Falt noen av kjendisenes høstfavoritter i smak? Fra om med 6.oktober kjører MyMuse.no et eksklusivt Mid Season Sale. Følg med, og sikre deg favoritter fra det utvalgte sortimentet! Du vil garantert bli tidens kjæreste hvis du handler undertøy i gave! Hos MyMuse har du heldigvis 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse, eller modell!
Tilbake til bloggen