Fem grunner til at braletten er den beste BH-en i garderoben din

1. Den lave prisen Ifølge Edited.com har undertøysbutikker i USA, UK og Europa gått til innkjøp av braletter og liknende BH-er. Grunnen er at andre BH-er har gått ned en pallplassering på favorittlisten til mange kvinner. Det finnes det flere årsaker til, men blant annet fordi den gjennomsnittlige prisen på en bralette er 18% lavere. MyMuse har nettopp fått inn en kolleksjon med lekre braletter. For 248,- får du din nye hverdagsfavoritt som kombinerer komfort og sensualitet. Lace Kiss kommer i fargene rød, sort og nude og størrelsene S-L.

Shop Lace Kiss-braletter her.

2. Stylingmulighetene Siden braletter ofte har lekrere mønster enn andre BH-er, er mer anvendelig til outfits og er hakket mindre avslørende blir stylingmulighetene uendelige. Bloggeren Meghain Wainwright viser i dette blogginnlegget hvordan man kan style en bralette sammen med klesplagg alle har i skapet. Har du vært innom Instagram i det siste? Da har du sannsynligvis sett mange rocke bralette over t-skjorten-stilen med glans. Om du føler deg inspirert kan denne artikkelen vise hvor enkelt det kan gjøres! 3. Komforten I tillegg til prisen er komforten grunnen til at braletten har blitt en vinner hos mange kvinner. De er gjerne uten spiler, har delikate materialer og ingen cups. Dermed lar den ting være slik de er ment å være. Med en bralette slipper du trangen til å rive av deg den kvelende BH-en i det du kommer hjem etter en lang dag. Lace Kiss-serien, Ciao Bella bralette (den blå nedenfor) og flere av bralettene hos MyMuse har en matchende truse som gir en komplett look. 4. Utvalget Braletten kommer i mange vakre former og farger. MyMuse har et bredt utvalg som garantert vil passe deg.

Se vårt utvalg av braletter her.

5. Til de spesielle situasjonene Om du har en bralette uten spiler tar den nærmest ingen plass i reisekofferten. Om du får ømme bryster og likevel trenger støtte når du er premenstruell er dette plagget en velsignelse fra Gud.

Shop braletter hos MyMuse!

Tilbake til bloggen