For deg som trenger BHer i store størrelser

Å finne den perfekte BHen kan virke vanskelig for de fleste, men når størrelsen kryper over en D-kupp kan oppgaven virke umulig. De største kleskjedene selger ikke store nok størrelser, og de som faktisk selger de riktige størrelsene har ofte lite utvalg. I verste fall kan det faktisk være helsefarlig å velge feil BH.

Vi i MyMuse synes alle kvinner skal kunne finne undertøy i riktig størrelse, og som de føler seg vakre i. Den riktige BHen gir en bedre holdning, klærne sitter finere på og man ser slankere ut. Og med en perfekt base vil selvtilliten øke og din unike skjønnhet vil skinne. Vi har plukket ut noen favoritter som gir støtte og komfort under dagen, samtidig som undertøyet ser fantastisk ut!

MyMuse har nettopp fått inn Blue Rebecca Soft Vertical. Den vertikale sømmen i BHen gir bysten stabilit, samtidig som den former brystene etter deres naturlige, feminine former. Matchende brief med høyt liv, som gir deg en perfekt timeglassform.

Enten det er Breakfast at Tiffany's eller hverdagsaktiviteter som står på timeplanen, så kommer denne babyblå push-up BHen til å passe deg utmerket! Den myke blandingen av materialer, de avtakbare skulderstroppene og den myke innsiden som er dekket med bomull, gjør denne til et komfortabelt og funksjonelt valg.

Black Passion fra Ewa Bien tar sort eleganse til nye høyder. Med transperant materiale og delikate blondedetaljer i freshe farger er dette en BH man ikke kan la være å bli fascinert av.

De som sier at man ikke kan kjøpe lykke har definitivt ikke møtt Burgundy Beth. La deg omfavne av håndlagde, vakre broderier i høstens heteste farge.

Tilbake til bloggen