Gjør høsten ekstra het med dristig undertøy

Muligheter er mange for de som vil forsøke seg på det litt mer dristige. Hos oss finner du noe for enhver smak, og akkurat nå bugner nettsiden av lekende nyheter. Sexy undertøy er en spennende måte å friske opp stemningen på soverommet. Vår filosofi er at undertøy skal gi masse selvtillit og fremheve feminine former. Lexy Body Harness kombinerer lekne stropper med sensuelle blonder, den vil garantert gjøre enhver partner mo i knærne.

Dristig, men delikat

Dristig behøver på ingen måte å bety vulgært. Vår Maris bralette er en sensuell BH med svarte blonder. Den er den perfekte mellomtingen mellom sensuell og leken, samtidig som de sorte blondene gjør den en anelse uskyldig. Undertøy som viser frem feminine former og er hakket mer avslørende enn annet er en bra kickstarter for en helkveld med bare dere to. Tamara BHen er i perfekt balanse mellom dristig og delikat. Med sorte blonder, og innslag av rødt er den en sikker vinner på soverommet. Føler du deg ekstra modig kan en åpen BH være akkurat det du leter etter. Den sorte Patricia Open Cup Strappy BHen består av lekre blonder og dristige stropper. Har du ikke testet BHer med åpen cup før kan Alexa Open Cup BH være en ypperlig start. Ingenting sier sexy som røde blonder, i kombinasjon med de røde Alexa Suspenderne sikrer de en het kveld.

Det er lov å leke seg

Man kan gå for sexy undertøy, men det er også mulig å legge til noen ekstra leketøy for at leken skal bli enda mer spennende. På våre nettsider finner du sofistikerte tilskudd til soverommet. Under vår kategori for Lek & Nytelse finner du produktene som kan gjøre selv den gråeste høstkvelden mer fargerik.
Er du derimot ny på dristig-feltet kan Brenda BHen i lateximitasjon var en god måte å starte leken på. Kombiner den gjerne med trusen i samme serie for en komplett look.
Også Asteroide settet er ypperlig for å kickstarte en dristig høst. Bhen er i elegante sorte blonder, og sprites opp av et delikat tyll lag dekorert med gulltråd. Underdelen er derimot der det dristig virkelig kommer inn. Et forførende dypt V-snitt foran, kombinert med myke blonder skaper et utfordrende, men samtidig classy uttrykk. Overrask partneren med Roxy korsetten etter en lang dag, og la lidenskapen på soverommet bidra til å være nær hverandre i en ellers travel hverdag.

La MyMuse gjøre høsten lidenskapelig

De kalde og grå høstmånedene er den perfekte tiden for å innby til utforskning og lek. Uansett hvilke måte du ønsker å trigge din partners dristige siden, kan vi garantere det finnes plenty av muligheter til å sprite opp stemningen på MyMuse.no.
Tilbake til bloggen