Hedda Skoug viser frem sine favoritter

Hedda Skoug jobber som stylist og influenser hvor hun inspirerer over 50.000 personer på instagram med mote og livsstil-tips. Denne høsten har hun designet sin egen kolleksjon med MyMuse med fokus på lekre lounge-sett. Hedda forteller at tanken bak kolleksjonen er at man skal kunne leke seg med de plaggene man allerede har i garderoben, og at man kan bruke plaggene både hjemme og når man skal pynte seg. - Satengblusen er for eksempel superlekker til en skinnbukse og høye heler på byen. Den lekre kimonoen elsker jeg å ta på meg med en gang jeg kommer hjem, da den passer utenpå ethvert outfit. Jeg personlig elsker plagg jeg kan dresse opp og ned, så disse fem plaggene er plagg jeg har savnet å ha i garderoben min!

Nå kan du sikre deg strikkesettet

Strikkesettet som ble utsolgt på under to timer kommer endelig tilbake! Du kan melde deg på her for å få varsel når restock kommer i nettbutikken!

Den perfekte luksus-kimonoen

Kimonoen er i et tykt materiale som varmer godt samtidig som den er behagelig og gir et eksklusivt uttrykk. En perfekt gave å unne seg selv eller gi til noen man er glad i.

Et vellykket lanseringsevent på Tatakii

16 stilfulle damer var med på lanseringslunsj for Hedda Skoug sin kolleksjon på Tatakii. Hedda viste frem hvordan man kan style plaggene i kolleksjonen til ulike anledninger. Bilder fra lanseringslunsjen til Hedda Skoug sin kolleksjon. Kolleksjonen selges også på Milla Boutique på Aker Brygge.
Tilbake til bloggen