Jentene bak MyMuse deler sin hverdagsluksus

MyMuse Lounge "Slik blir høsten mer komfortabel og luksuriøs"

Det er en travel høst hos MyMuse. Undertøymerket lanserer designkolleksjoner med hele tre norske influencere, og nettsiden bugner av nyheter innen både nattøy og luksuriøst loungewear. Dette er ikke uten grunn – jentene bak MyMuse er et prakteksemplar på hvordan nettopp komfort og luksus kan løfte en hektisk hverdag.

Hverdagsluksus gjør den lille forskjellen

Maren en Markedssjef i MyMuse, og har virkelig følt høstens høye tempo på kroppen. – Dette er en utrolig spennende periode og jeg har sjeldent vært så motivert. Likevel blir det å ta tid til seg selv viktigere enn noen sinne, og i slike perioder blir hverdagsluksus essensielt, forteller Maren. Markedssjefen har lange dager på kontoret med en utømmelig innboks, og løper daglig mellom viktige møter. – Når jeg først kommer hjem elsker jeg å skifte til plagg i delikate stoffer. Mila kimonoen i myk fløyel er virkelig definisjonen på luksus for meg. Den er elegant og behagelig, og har en eksklusiv uttrykk som gir meg følelsen av å skjemme meg selv bort etter en lang dag.

Velfortjent pause

Daglig leder i MyMuse, Kristine, har lagt sin elsk på Pia nattskjorten. – Ingenting er som å legge seg i delikat silke, eller kanskje enda bedre våkne en mandag og tilbringe morgenen i denne myke store skjorten. Jeg elsker å strekke helgefølelsen inn i uken med pent nattøy, sier Kristine. Luksus for Kristine er å små velfortjente pauser i hverdagen. Med komfortable og elegante plagg skaper hun et skille mellom jobb og avkobling. – Tenn stearinlys, lag deg en deilig kopp te og finn frem favoritt magasinet – hvis ikke det er hverdagsluksus da vet ikke jeg!

Unne seg selv noe fint

Serina har er Sosiale Medier og Performance Manager i nettbutikken. Hun distribuerer alt det nydelige innholdet til MyMuse, og må innrømme hun på daglig basis må ta seg selv i nakken for ikke å fylle også sin egen handlekurv. – Da vi lanserte Hedda Skoug sin designkolleksjon klarte jeg ikke dy meg, jeg så allerede tidlig i designprosessen at det deilige Ribbed settet var noe jeg ville unne meg selv, forteller Serina. På kalde høstdager er ullsettet perfekt for å få holde varmen i sofakroken, eller til og med som et elegant og behagelig hverdagsantrekk. – Luksus for meg er å kunne skjemme meg selv bort med noe jeg virkelig har ønsket meg. Under vår Nattøy & Lounge kategori finner du alt fra nydelige kimonoer til lange helgemorgener, lekre nattkjoler og behagelige sett perfekte for kalde høstkvelder. Tiden før jul er lang og mørk, unn deg selv litt hverdagsluksus og sørg for at de dystre høstmånedene blir en tid for kos og hygge.
Tilbake til bloggen