For deg som vil sikre den perfekte julegaven

Vår julegavebutikk er åpen og vi har det beste dameundertøyet å gi bort i julegave – så er alle sammen sikret en ekstra god jul. Hva med et delikat undertøyssett som passer til alt?
Gi et lekkert sett til en god venninne eller unn deg noe nytt selv. Undertøy er er julegaveklassiker og aldri feil. Om du bestiller julegavene fra MyMuse.no tilbyr vi ikke bare eksklusivt og feminint undertøy, men vi kan også gi gaven din en lekker og smakfull innpakning.På denne måten trenger ikke du bekymre deg om innpakningspapir, bånd eller teip. Vi ordner det for deg.
Green Serena Push-up BH
En koselig pysj kan også være en ypperlig venninnegave.
Vinteren er også sesongen å gjøre det ekstra hot under klærne! Bare fordi det er kaldt ute, betyr ikke det at noe sexy kan være skjult under ullgenseren. Kjør på med rødt juleinspirert undertøy under alle lagene og føl julestemningen varme deg.
Eller trenger du kanskje noe nytt til julebordet? Selv om det er kjolen som har hovedfokus denne kvelden er undertøyet viktig for hvordan kjolen sitter på. Og hvem vet – kanskje den er av innen kvelden er omme?
Alt undertøy fra MyMuse kommer i en lekker eske og du kan velge gaveinnpakking i kassen, så blir det en ting mindre å tenke på! Vi har også gratis retur helt frem til 31 januar så du kan kjøpe julegavene i god tid uten å stresse hvis det ikke skulle passe. Se hele vårt utvalg i julegavebutikken her.
Tilbake til bloggen