JULEKALENDER TIL HENNE

JULEKALENDER TIL HENNE

Desember nærmer seg med stormskritt og det er få ting som skaper like mye spenning i hverdagen som en julekalender. Vi blir nemlig aldri for gamle for en liten kalender. MEN hvilken kalendertype skal man gå for? 


Vi i MyMuse ønsker å gjøre det lettere for deg og har derfor samlet ulike alternativer for julekalender. Det viktigste er å sette opp et budsjett for hva man ønsker å bruke. Husk at en kalender ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta. Det kan også være hyggelige at du har planlagt noe dere kan gjøre.ALT 1 : PAKKEKALENDER
Den klassiske pakkekalenderen kommer vi ikke unna. Om du har budsjett til å ta den helt ut, så har vi noen forslag til hvordan den kan se ut. Her er det jo så klart mulig å bytte ut noen av forslagene med egne forslag som kan gjøre kalenderen rimeligere slik som sjokolade, lys & noen praktiske ting som brukes i hverdagen. 

Om du synes det blir for mye å fikse en gave hver dag, er det mulig å gi en gave annenhver dag. Du & din kjære kan også bli enige om å gi/få en pakke annenhver dag. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8.HER 9. HER 10.HER 11.HER 12.HER 13.HER 14.HER 15.HER 16.HER 17.HER 18.HER 19.HER 20.HER 21.HER 22.HER 23.HER 24.HER
ALT 2 : ADVENTSKALENDER
En oppmerksomhet hver søndag i advent er en fin måte dersom man heller ønsker å gi noe litt større eller bare redusere kostnadene. Vi har funnet frem noen enkle gave-forslag som kan være hyggelig å motta. 

Første søndag i advent : Et lekkert undertøysett 

RØD BH

Andre søndag i advent : En lekker kimono eller deilig morgenkåpe

 
MORGENKÅPE

Tredje søndag i advent : Et par deilige tøfler 

TØFLER
 

Fjerde søndag i advent : En delikat nattkjole

NATTKJOLE
x

ALT 3 : TRUSEKALENDER 

En litt mer cheeky variant er å gi en truse (som du vil se henne i) hver dag eller kanskje bare hver fredag. Kanskje sammen med en date eller noe artig dere ønsker å prøve på soverommet? 

 

 
Du finner alle trusene våre HER ! Sort, rødt og hvitt er tidløse & bestselgende farger, men en favorittfarge er også en seier. 

x

ALT 4 : GRATIS KALENDER 

Om du ikke ønsker å bruke penger på en kalender, så er det mange muligheter å gjøre en kalender tilnærmet om faktisk ikke gratis. Noe som faller i smak hos de fleste kvinner er jo komplimenter. Skriv ned 24 komplimenter og legg de i en krukke eller bolle som hun kan trekke fra hver dag. Du kan evt også skrive lapper på hva dere skal gjøre eller tjenester som hun kan bli glad av. Det kan være alt i fra en 10 minutters massasje, at du lager middagen i dag, at du skal støvsuge hjemme, en kopp kakao (NB! husk krem), en liten gåtur, frokost på sengen, skitur, besøk til nærmeste julemarked ++ Her er det egentlig bare kreativiteten og dine egne preferanser som setter grenser. 

x

RØD BH / HVIT BH


Om du skulle ha noen spørsmål eller trenger mer hjelp ift en kalender til din kjære så er det bare å sende oss en melding på chatten vår som er åpen 10-15 alle hverdager. Om ikke så svarer vi på mail så raskt vi bare kan. 

Og husk at vi har utvidet byttefristen til 13. Januar om noe ikke skulle passe/falle i smak. 

XX

MyMuse Teamet  

Tilbake til bloggen