Menn forteller hvilket sexy undertøy som gjør dem mo i knærne

Først og fremst skal du kjøpe undertøy som du føler deg komfortabel i. Men du kan også gå for noe mer dristig eller annerledes som en oppmerksomhet for partneren din. Det vil få partneren din til å dåne, men også gi deg selvtillit når han/hun ser hvor flott du er.

1. “Jeg liker undertøy som ikke viser for mye, men akkurat nok til at det teaser meg. Blonder eller litt gjennomsiktig undertøy etterlater litt til fantasien”. Med eksklusivt og sexy undertøy vil selvtilliten din skinne gjennom. Undertøy som fremhever det feminine er noe partneren din kanskje vil like.

2. “Høye strømper er en sikker vinner”. Strømper kan være et fint tilbehør til favorittundertøyet ditt. Det kan være en frekk liten detalj som du kan tease litt med tidlig på kvelden, men også en hyggelig overraskelse når dere kommer hjem.

3. “Jeg synes det er fint når overdel og underdel matcher” Du har kanskje hørt små vitser om at “når jenta har på seg matchende undertøy på daten, vet du at hun er interessert i deg”. Det stemmer ganske bra, for hvem liker vel ikke å ta seg godt ut, selv om man har tatt av ett lag med klær?

4. “Hva med bare en stor t-skjorte og en truse?” Dette er søndagsuniformen. Hva er vel bedre enn å bruke en høstsøndag innendørs og kose dere hele dagen?

5. “Ingenting” Dette er en klassiker!

Tilbake til bloggen