Møt høsten med stil – uansett budsjett

Høsten nærmer seg med stormskritt, og ingenting føles bedre enn å møte den nye sesongen med en oppdatert garderobe. Vi i MyMuse har plukket ut noen vakre undertøyssett som både vil passe deg og din bankkonto – uansett om du vil ha noe på budsjett eller unne deg noe luksuriøst!

For deg som vil handle på budsjett

Braletter er perfekt for deg som ønsker en ny hverdagsfavoritt, som leverer både komfort og sensualitet til en rimelig pris. Lace Kiss Bralette har et feminint design og elastisk blondemateriale som føles behagelig på kroppen. Blue Ciao Bella Bralette gir brystene et lett løft, og gir støtte gjennom en bred kant rundt midjen. Passer perfekt for deg med mellomstor byste.
NUDE LACE KISS - PRIS 248 kr // BLACK LACE KISS - PRIS 248 kr // BLUE CIAO BELLA BRALETTE - PRIS 389

For deg som går en mellomvei

Disse tre BH-ene er laget i myke, sensuelle transparente materialer i fløyel. Black Eden Open Cup utstråler selvtillit og sensualitet, samtidig som den gir bysten støtte. Black Eden Strappy Soft BH er myk og sensuell, med edgy detaljer.
Black Vera Plunge er for deg som ønsker seg et virkelig løft! Med ekstra vattering og høy kvalitet vil den gi deg akkurat hva du ønsker. BLACK EDEN STRAPPY SOFT – PRIS 698 // BLACK EDEN OPEN CUP – PRIS 698 // BLACK VERA PLUNGE - 698

For deg som vil unne deg ekstra luksus

Fleur of England er et omtalt merke, som produserer luksuriøst undertøy som komplimenterer kroppen. Fleur of England Golden Hour Bralette er en håndlaget bralette, som kommer med silkestropper og et sensuell tyll med 18-karats gull detaljer. Og forresten – denne bhen er på 40% salg akkurat nå. Fleur of England Whiskey Silk Balcony BH byr på franske blonder og myk silke i en vakker kobberfarge. Den gir bysten støtte, og passer dermed godt for deg med middels til store bryster. Dette er den perfekte gaven – enten til deg selv eller til en heldig utkåret.
FLEUR OF ENGLAND GOLDEN HOUR BRALETTE – PRIS 1198 kr // FLEUR OF ENGLAND WHISKEY SILK BALCONY BH – PRIS 1098 kr
Tilbake til bloggen