Nå er det perfekt timing å kjøpe gave til dama di

Høsten har kommet og det betyr at det endelig er LAGERTØMMING! Her har du muligheten til å kapre lekre undertøysett, nattøy, lounge, ja til og med badetøy til utrolig priser! Er du fristet? Det burde du være. Med rabatter opptil 80% kan du gjøre et megakupp! Akkurat i dag får du 10% ekstra rabatt på alle salgsvarer med koden "10extra"! PS. Du kan bruke størrelsesfilteret for å finne alle BHer som er riktig for dama di!

Undertøysett er den perfekte gaven til dama

Komfortable og vakre undertøysett er ikke noe vi sier nei til. Disse vakre modellene er for deg som foretrekker en naturlig form, fremfor et push-up løft. Både soft modellen og semi-soft gir en naturlig form til brystene og føles svært behagelig på.

3 GRUNNER TIL Å BENYTTE SEG AV LAGERTØMMINGEN

1. Du ser det aldri igjen Når det er final sale, noe som betyr at vi rydder plass for nye varer og høstens undertøy må ut. For deg betyr dette en unik sjanse til å skaffe deg det siste av høstens favoritter før de blir borte. 2. Du får ekte kvalitetsundertøy til utrolige priser Når du kjøper undertøy er det flere ting å ha i tankene. Komfort, passform og utseende er viktig, men også at det varer. Undertøyet hos MyMuse er kvalitetsundertøy som er slitesterkt med vakre design. Det finnes noe for alle. Dristig, sjarmerende, praktisk, sports-BHer - you name it! Vi er sikre på at du finner noe som faller i smak og som du kan ha i lang tid fremover. 3. Det gjør ikke noe om du bommer på størrelse eller modell! Skulle du være uheldig å bestille noe undertøy som ikke passer er det ikke noe problem å returnere det! Vi har 30 dagers åpent kjøp og gratis retur. Så her er det bare prøve å faile. Det ordner seg alltid.
Tilbake til bloggen