Naughty or nice? Spennende julegavetips til din kjære!

Has she been naughty or nice this year? Årets fineste tid er rett rundt hjørnet, og byr på en gylden mulighet til å vise menneskene du er glad i hvor mye du setter pris på dem. Det er mange måter å vise at du er glad i noen på – og kanskje kan en lekker overraskelse nettopp den perfekte gaven til din kjære? Red Patricia undertøysett er både romantisk, sexy og elegant på samme tid! Vi er sikker på at dama de ville likt denne! De beste gavene er kanskje de som må åpnes under fire øyne, og vi mener de som har vært litt naughty også fortjener en julegave. Det er ingenting galt med å være litt mer leken!

En leken førjulsgave

En dristig førjulsgave kan være den perfekte oppmerksomheten, og er det noe kvinner elsker så er det lekkert undertøy! Se romantisk og elegant undertøy her En førjulsgave som er ment for dere sammen, og tenner gnisten for en romantisk jul. Avslørende undertøy som viser frem feminine former er en bra kickstarter for en helkveld med bare dere to. Lekkert og behagelig kan være akkurat det din kjære ønsker seg, og som hun kanskje ikke hadde forventet at du skulle gi. En mystisk kimono som skaper nysgjerrighet rundt hva som skjules under, eller en deilig body som fremhever hennes vakre former. Se et stort utvalg av lekre kimonoer og nattøy her I mange tilfeller trenger man heller ikke ta av seg undertøyet. Stemningen dristig undertøy skaper kan sørge for litt etterlengtet lidenskap dere to i mellom.

Vær kreativ

I en tid preget av familiehygge, utallige sammenkomster og gjøremål kan denne gaven kanskje tenne en liten førjulsgnist. Vi elsker rødt undertøy – særlig i denne sesongen. Gå for en gave med sensuelle røde blonder, og kombiner de gjerne med et matchende undertøysett med en tilhørende kimono. Dette vil din kjære elske! Se røde undertøysett her Det er også mulig å legge til noen ekstra leketøy for at leken skal bli enda mer spennende – og alle gavene trenger ikke ligge under juletreet. Finn en leken måte å overraske din kjære på! Morosaker som gjør at man bruker alle sansene kan skape en spennende variasjon som gjør at dere kan senke skuldrene og nyte hverandre. Det er ingenting galt i være litt naughty! Se dristig undertøy her og accessories og leketøy her Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 13. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell!
Tilbake til bloggen