Nyttårsforsettene som er enkle å holde

Nyttårsforsetter ender dessverre opp som tomme løfter. Det går en måneds tid, så er du tilbake i samme gamle spor. Ofte handler det om en drastisk livsstilsendring som er tyngre enn det du hadde forutsett. Derfor er det enkleste å gjøre nyttårsforsettene til noe som er lett å holde og ikke krever for mye. Begynn i det små! Dette er mine nyttårsforsetter som jeg håper å kunne holde gjennom hele 2017: Starte hver dag med et friskt pust Hva er det første man tar på seg om morgenen? Det kommer selvfølgelig an på hva man foretrekker å sove i, men det pleier å være undertøyet. Begynn hver dag med rent og pent undertøy, det gir en selvtillitsboost og komfort. Ut med det gamle og slitte undertøyet og inn med det nye! Komfort i hverdagen BH-størrelsen din kan endre seg over tid, og derfor kan den gamle BH-en din være utgått på dato. Fresh opp undertøysskuffen, slik at du ikke har klær som gnager eller henger. Jeg skal oftere matche BH og truse Vi er enige med The Lingerie Addict. Bloggen mener at lekkert og feminint undertøy er viktig fordi man får selvtillit og det gjør at du kommer i kontakt med din egen sensualitet. Sist, men ikke minst, så vet man aldri hva som kan skje. Det finnes anledninger der jeg kan pynte meg fra topp til tå Å ta på seg noe fint er ikke kun noe man gjør i helgen eller på fest. Alt kommer tilbake til å ha selvtillit - det handler om å føle seg vakker og komfortabel. Inkorporere mer farger Den klassiske sorte og den hvite t-skjorte BH-en har blitt flittig brukt mot slutten av året. Nå er det på tide å få litt mer farge inn i hverdagen! Jeg skal unne meg noe litt oftere For ofte har jeg holdt igjen på å unne meg noe på grunn av dårlig samvittighet. Dette året skal jeg faktisk unne meg mer enn det jeg har gjort. Har jeg lyst på nytt undertøy, så skal jeg jammen i meg slå til. Godt nyttår!
Tilbake til bloggen