Plaggene alle må ha i undertøysskuffen

Det er noen grunnleggende plagg som utgjør et godt grunnlag for en velutrustet undertøysskuff. Undertøy er en uungåelig del av hverdagen, så derfor er det kjekt å alltid være forberedt til enhver situasjon. Her er fire plagg vi mener vil berike din undertøysskuff:​ En behagelig BH​ Hva er viktig for deg? God støtte? Sømløs? Ingen spiler? Muligheter til å kombinere med andre klesplagg? En god og komfortabel BH av god kvalitet er det vanskelig å sette en prislapp på. Det gjør litt vondt i hjertet når den må vaskes - hva skal du bruke da? Jo, da skal du ha en annen favoritt på lager.
Et godt utvalg av truser Igjen er det viktig hva du liker best. Utvalget i truser er jo viktig, de kan ha et spenn fra sexy, til hverdags, til mensentrusa. MyMuse har et bredt utvalg av truser i flere størrelser. Kombiner truse og BH i samme serie for å sette prikken over i-en!
Det ypperste av innekos La meg gjette. Det første du gjør når du kommer hjem fra jobb er å hoppe rett inn i kosebuksa og tøfler? Tenkte meg det. Livet er for kort til å ikke ha antrekk som er skikkelig godt og mykt til kveldene i sofaen. Vi anbefaler enten en kimono eller en pyjamas i silkeaktige materialer. Vi har ikke noen vitenskapelig undersøkelse å vise til, men det kan gjøre tv-serien enda bedre!
Noe sexy Følelsen av å kle seg i noe sexy gir selvtillit. Denne utstrålingen vil andre legge merke til. Å ha sensuelt og flørtende undertøy liggende i undertøysskuffen er alltid en fordel, enten det er til lørdagskvelden eller til daten med partneren din.
Tilbake til bloggen