Romjulen skal være sensuell! Her er 3 tips

Romjulen er en tid for å slappe av å kose seg. Skap litt ekstra stemning mellom deg og dama i romjulen med våre tips. Disse tipsene kan selvfølgelig benyttes året rundt, så er det noe du mangler til nå kan du finne det frem til neste gang du har lyst å gi litt ekstra oppmerksomhet til dama. Nå er det romjulssalg hos MyMuse, så her har du en gyllen mulighet til å finne noe fint å gi til dama til senere anledning. Nedenfor finner du dagens tilbud og fem produkter vi mener vil være sikre vinnere:

Gi henne små kyss

Jula er en hektisk tid, husk å gi henne et lite kyss når du ser henne. Kyss handa hennes som en gentleman, nakken, kinnet og selvfølgelig leppene. Gi henne små kyss hele tiden og vi kan love deg at hun blir sjarmert.
Black Dorado BH

Gi hverandre massasje

Sett av litt tid til å massere hverandre. Finn frem noen deilige oljer, tenn lys og smør hverandre inn mens dere hører på musikk dere begge liker. Red Monroe BH

Gi henne en liten nyttårsgave

Black Scarlett BH White Scarlett BH
Om du bestiller gaver fra MyMuse tilbyr vi ikke bare eksklusivt og feminint undertøy, nattøy, kimonoer og accessories men vi kan også gi gaven din en lekker innpakning hvis du ønsker den helt ferdig levert. I tillegg har vi gratis retur og 30 dagers åpent kjøp så det gjør ikke noe om du bommer på størrelse!
Red Patricia
Tilbake til bloggen