Savner du farger i din undertøyskuff?

Savner du farger i din undertøyskuff?

Selv om undertøy ikke er noe som alltid vises, kan et fargerikt sett faktisk redde dagen og gi bedre selvtillit. Visste du at hele 65% av alle kvinner kun har svart eller hvit undertøy? Vær unik og sett litt farge på tilværelsen. Les våre tips som kanskje får deg til å gå for noe mer fargerikt neste gang.

1. En hvit BH under en hvit t-skjorte er sjeldent en fulltreffer. Det høres ut som en god idé, men en hvit BH vises faktisk bedre under en hvit topp en for eksempel en rød BH vil gjøre. Kanskje vanskelig å tro, men test det ut så ser du selv

2. Den rette fargen vil få deg til å stråle. Passer du best i varme eller kalde fargetoner? Det å velge rett farge kan være avgjørende for hvor vakker du føler deg. Her er et lite tips for hvordan du kan se hvilken farge som passer deg. Se på dine blodårer på håndleddet. Er de blå så passer du best kalde toner, eller er de mer blå-grønn så passer du som regel varme toner.

3. La BH-en være din accessories. Å la din BH titte frem under et godt planlagt antrekk kan løfte hele inntrykket og gi et sensuelt uttrykk. Grensen mellom stilrent og uheldig er hårfin, så tenk enkelt når du vil ha en ”peek a boo” dag. En hvit skjorte der en BH med svarte blonder titter frem, eller et plagg med dyp utringing der man aner en fargesterk BH er et sikkerstikk.

Så våger du å være unik og skille deg ut?

Tilbake til bloggen