6 måter du kan sprite opp stemningen i forholdet

Høsten representerer en ny start og nye sanseopplevelser. Kulden nærmere seg med stormskritt, og det er fristende å tilbringe kveldene under pledd på sofaen, gjerne med den du er glad i. Denne perioden er perfekt for å sprite opp stemningen i forholdet! Her finner du seks måter man kan gjøre ting litt mer spennende:

1. Kjøp deg selv et sexy undertøysett

Det er kanskje ikke ofte man unner seg selv nytt undertøy, men når man først gjør det er det en herlig følelse! Både du og partneren din vil få glede av denne investeringen. Litt dristig undertøy er den perfekte gaven å kjøpe til seg selv! Eller gi hint til partneren din om at du ønsker deg det! Dristig undertøy kan være en spennende og morsom måte å få litt ekstra fart på sakene. Dette er for de kveldene der det er bare deg og partneren din! Se vårt utvalg av dristig undertøy her. ​ Se vårt utvalg av dristig undertøy her.

2. Suspendere - En sexy detalj som er spennende å prøve ut!

3. Lakk og lær!

Prøv noe helt nytt, eller utforsk videre i BDSM. Bondage kan være gøy og nervepirrende - det trenger ikke være skummelt. Bli enige om hvor grensene går og utforsk!

4. Det lille ekstra

Litt tilbehør kan ta nytelsen til nye nivåer. Disse leketøyene kan være et godt supplement til sengekosen.

5. Ha de rette verktøyene

Accessories er alltid kjekt å ha. Enten det er glidemiddel, massasjeolje eller massasjelys.

6. Finn et feminint undertøy som gir deg ekstra selvtillit

Selvtillit og komfort er en viktig del av å føle seg vel og sexy.
Se vårt utvalg av undertøy her.
Tilbake til bloggen