Seks ting du kommer til å gjøre på Black Friday (som du ellers aldri ville gjort)

Black Friday faller i år på fredag 29. november. Butikker og nettbutikker kjører prisene langt ned, og allerede kan du gjøre noen skikkelige julegavekupp. Likevel forsvinner impulskontrollen i takt med pengene på konto, og du ender opp med å gjøre ting som ellers aldri ville falt deg inn. Det er jo så billig!

1. Du later som du ikke bryr deg, men bestiller MASSE på nett

I lunsjen på jobb snakker alle om hvordan Black Friday har tatt helt av. Du nikker, og sier deg enig. Når du kommer hjem er det likevel en helt annen tone.

2. Du unner til og med deg selv et par julegaver

Du har jobbet hardt fem dager, og tross alt kommet deg gjennom en hel arbeidsuke. Du fortjener det. Hvorfor ikke unne deg litt nytt, feminint og eksklusivt undertøy? Den mørke høsttiden er en perfekt anledning til å klikke hjem undertøyet du har ønsket deg.

3. Du vurderer faktisk å stå i kø

Å stå i kø for gode tilbud er ikke noe du har vurdert så ofte. Likevel kan lokkende tilbud friste selv den beste, noen er rett og slett for gode til å motstå.

4. Du kjøper julegaver FØR desember

Black Friday er den perfekte dagen for å få unnagjort julegavene. Før dagen ble kjent i Norge gjorde du sjeldent noe julegaveshoppingen før den siste uka før julaften. Vi anbefaler selvfølgelig å slå til med undertøy eller noe litt mer dristig til din utkårede!

5. Du kommer til å gjøre mange uforventede kupp

Det er riktignok ikke hver dag man gjør et godt kjøp for en så billig penge. Bruk muligheten mens du har den sier nå vi. En kan like godt utnytte salget! Kanskje er nettopp drømmeundertøysette, som vil gjøre kjæresten mo i knærne, på tilbud.

6. Man går til innkjøp av ting du egentlig har et prinsipp om å prøve først

Sko, klær, eller... undertøy selvfølgelig! Følger du vår enkle størrelsesguide slipper du kanskje bomkjøpene likevel. MyMuse har selvfølgelig også mange gode tilbud hele Black Friday-helgen - og vi har retur fram til 31. januar dersom det ikke skulle passe.
Tilbake til bloggen