Undertøyssett som gjør at du får lyst til å gå bukseløs

Hvor deilig er det ikke å rusle rundt hjemme uten å ta på seg buksa hele søndagen? Og hvem sier at det er kun reservert til søndagen? Ta på deg noe du føler deg komfortabel i og kos deg. Michelle-sett Michelle-settene fra Kinga kombinerer det beste fra flere verdener - den løfter, støtter og er uimotståelig komfortabel. Settene er også tilgjengelige i store cup-størrelser. Dream Sand-sett: Dream Sand fanger essensen av eksklusivitet. BH-en og trusen har lekre håndlagde broderier og kvalitetsmaterialer som er dekkende, men likevel sensuelle. Med en gylden glow vil dette settet få deg til å stråle. Back-tasia: Dette søte settet i velourstoff er superbehagelig å ha på seg hjemme på en kosedag.
Holi-sett: Dette unike settet fra Ewa Bien har rosa og lilla blomsterdetaljer og små sløyfer på BH-stroppene. Om du er på utkikk etter god støtte og et sexy og lekent sett har du en sikker vinner i Holi. Sophie Elise ser rålekker ut i Isabel-undertøysettet og Diana kimono!
Dajana Tomanovic nyter julen i Black Eden Body og Tatum Kimono!
Alexandra Joner ser nydelig ut i Black Eden strappy!
Black Eden Body er også perfekt som en detalj under et antrekk! Vi har gratis retur og utvidet returfristen til 31. januar 2018, så det er ingen problem å bomme på størrelsen.
Tilbake til bloggen