Slik blir du julebordets dronning

God mat, cocktails og dansing! Julebordsesongen er her og det er viktig at du ser og føler deg smashing når kvelden kommer. Å velge et antrekk du føler deg komfortabel i er viktig for at du skal nyte kvelden til det ytterste, og det å kombinere med det perfekte undertøyet kan være en stor del av dette! Det siste du vil bruke tid på er å bekymre deg for om BH-stroppen er på avveie eller om kjolen sitter som den skal.
Et hett tips er å gå for en truse med highwaist - ikke bare er det supersexy, det hjelper også med å holde alt på plass så du er sikker på at kjolen sitter fint hele kvelden.
You look how you feel er det noe som heter. Det er så sant! Ta på deg et lekkert nytt undertøyssett og føl deg som den dronningen du er! Hva med noe rødt - i ekte julestil? Eller så slår klassisk sort aldri feil.
Et annet tips hvis du vil føle deg ekstra fresh på julebordet er å ha en suspender under kjolen. Den sørger for at strømpene holder seg på plass og du vil føle deg ekstra sexy med en liten hemmelighet under kjolen. Dette lekre settet har også highwaist-truse som passer ypperlig under stramme klær.
Hvis du går for et antrekk uten ermer er det veldig lekkert med en liten bolero til. Denne passer perfekt over kjolen på festen og over undertøyet på soverommet. Sjekk ut alle nyhetene fra Anabel Arto her
Tilbake til bloggen