Slik gir en ekte gentleman julegaver

Enhver gentleman vet at man må legge litt ekstra sjel i julegaven til partneren. Lurer du på hva den perfekte julegaven til din kjære er? Under finner du noen tips!

En perfekt julegave å gi til din kjære en lekkert undertøy. Det er noe alle kvinner trenger og blir glad for, men som de kanskje ikke unner seg selv. Se en mengde undertøysett her.

Nå som julegaveshoppingen nærmer seg er dette tingene du bør huske på:

1. Hva liker hun? Litt god, gammeldags brainstorming er en fin måte å få hjernen i gang. Om du er helt tom for ideer kan dette gi deg en god pekepinn. Tenk på hva slags hobbyer hun har, hva slags klær hun liker og - ikke minst - hva slags undertøy bruker hun? Kanskje du kan introdusere henne for et undertøysett som hun ikke ville handlet selv? 2. Har hun gitt deg noen hint? Kommer du på noe hun har sagt hun ønsker seg? Du kan ha fått noen hint om hva hun håper ligger under juletreet, eller kanskje noe hun har nevnt tidligere anledning. Prøv å tenk tilbake! Om du vil være en ekte romantiker kan også bruke noe fra når dere først møttes til inspirasjon til julegaven. Scarlett BH er en superfin og elegant BH som garantert vil falle i smak. 3. Gi litt av deg selv Først og fremst skal denne gaven være til henne, men det kan være ekstra romantisk å investere i noe dere begge kan ta del i. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å gjøre noe sammen. Et eksempel kan være at du kjøper lekkert og feminint undertøy, men legger til et kort som gjør at du må rydde timeplanen for noe helt spesielt. Det kan være massasje, en bedre middag eller annet - her er det bare å bruke kreativiteten! 4. Gjør det til en opplevelse Jula begynner 1. desember, så hvem sier at julegaven må gis den 24. desember? Om du gjør det litt mer spennende med å gjøre det hele til en opplevelse. Varm opp med smågaver, noen hint her og der, eller annet for å skape forventninger og spenning. Som vi nevner i punkt nummer tre kan du gjøre gaven til noe for dere begge. Konsertbilletter, dansekurs eller kokkekurs? Mulighetene er mange, men viktigst av alt er at det er romantisk og du viser at du elsker henne. Red Patricia er en romantisk og elegant BH som er perfekt til gave. 5. Et loungewear sett for julens late dager En deilig velur-kimono eller et loungewear sett er virkelig en sikker vinner under juletreet. Mila Velvet Kimono er en bestselger denne sesongen! Green Stella Velvet jakke og bukse er et sett som kan brukes hjemme i julen og som fortsatt er like fint når det kommer gjester innom! Et loungesett i velur er deilig å ha på hjemme og kona di vil fortsatt se lekker ut ! Mila Velvet topp og bukse. 6. Gi en uventet førjulsgave Bygg opp spenningen og romantikken i jul med å gi en litt spenstig førjulsgave! Et litt dristig undertøysett er gøy for dere begge og kan virkelig sprite opp stemningen i forholdet! Se dristig utvalg av undertøysett her. Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 13. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Du kan også bestille med gaveinnpakning så er gaven helt klar for å legges under treet!
Tilbake til bloggen