Slik kan du introdusere BDSM til soverommet

BDSM er en samlebetegnelse på ulike erotiske aktiviteter som bondage, discipline, dominance/submission, sadism/masochism. Hvermannsen ble mer kjent med BDSM-bevegelsen etter at E.L. James ga ut de erotiske novellene 50 Shades of Grey. Bøkene har bidratt til å vise hvor spennende alternativ soveromsaktivitet kan være. Man må ikke gå rett på de mer ekstreme formene om man er nysgjerrig på BDSM. Det kan være en idé å utforske sine seksuelle fantasier ved å gå rolig frem. Vi hjelper deg på vei!
MAZE fra Bijoux Indiscrets. Kolleksjonen har alt fra chokers som du enkelt kan bære som et fashion statement, til BDSM inspirerte kroppssmykker i en lærimitasjon.
I boken 50 Shades of Kink beskriver forfatteren Tristan Taormino hvordan du og partneren din kan begynne å utforske BDSM sammen: 1. God kommunikasjon er nøkkelen Du og partneren din bør kommunisere om hva dere ønsker på forhånd. Taormino anbefaler å skrive ned hva man ønsker seg. Da vil du kunne formulere deg klart og ikke føle deg presset. Dette kan også gi en ekstra gnist! Det kan være ganske pirrende å lese hva h*n vil gjøre med deg. 2. Ha et sikkerhetsord Sikkerhetsordet gjør at dere kan raskt tre ut av rollespillet. Velg ut et ord som ikke er et ord som har noe med sex å gjøre, noe som man vanligvis ikke ville sagt når man hopper i høyet. "Rød" kan være stopp og "gul" kan være "litt roligere". 3. Begynn med fjær og kroppspudder Som nybegynnere kan man begynne å utforske BDSM-verden med enkle verktøy. Fjær kan brukes til både kiling og stryking, så her er det bare å improvisere. Føler du deg ekstra leken kan du ta bind for øynene på partneren. Det er ekstra pirrende å aldri vite hvor eller når det kommer et kyss eller berøring! Kroppspudder med smak er også en fin måte å gi litt ekstra krydder til kosen!
4. Velg riktige oljer Massasje og oljer er en deilig måte å starte moroa på. Det anbefales å ikke bruke oljebaserte produkter som glidemiddel. Bruk heller glidekrem som er ment for intimbruk. Hva med å bruke massasjelys? Drypp noen dråper på kroppen og kjenn den varme følelsen uten at du brenner deg. Ha et håndkle i nærheten, for oljer kan lage flekker på klær og tekstiler. 5. Lett bondage Om dere vil utforske bondage-verden kan det være lurt å begynne med det dere allerede har. Bruk slips, skjerf eller andre ting som dere har i hjemmet. Om man er litt oppfinnsomme kan du også finne noe som kan brukes til spanking. Unngå metallhåndjern eller strips. Dette kan irritere og skade huden om man ikke er forsiktig. Det er opp til dere hvor dere vil begynne og dere står fritt til å improvisere. Du kommer til å bli en BDSM-entusiast før du rekker å si "lærmaske"! Vi har fått inn flere nyheter fra Maze-kolleksjonen til Bijoux Indiscrets! Maze-kolleksjonen består av lekkert tilbehør du kan bruke på bar hud, på sensuelt undertøy eller til et vanlig antrekk. Du må også ha sexy undertøy! Her er våre dristige favoritter:
Tilbake til bloggen