Slik kjøper du gaver i god tid!

Tiden før jul går bestandig fortere enn forventet, men på kort tid kan du gjøre unna mange av årets julegave i god tid. Klikk hjem noen deilige gaver allerede nå, og gå den stressende juletiden i møte med lave skuldre.

Julegaveklassikerne

Undertøy og deilig loungewear er en julegaveklassiker som sjeldent slår feil. En deilig kimono er garantert noe mamma eller tante vil sette pris på. Både de lette variantene i sateng, og de varme i myk velur kommer godt med i de kalde vintermånedene. Koselig nattøy er kanskje den perfekte venninnegaven. Pyjamaser i gode stoffer er noe alle setter pris på under treet, og gleder seg til å krype inn i etter jultidens festligheter. Et delikat undertøy sett slår heller aldri feil. Du kjenner garantert dine venninner godt nok til å vite hva som er deres stil. Hos oss finner du de fargesprakende og lekne settene til hun som liker å være litt ekstra. Men også de klassiske og elegante blondesettene til venninnen som ønsker en clean look.

Gi en leken gave

Vinteren er sesongen for å gjøre det ekstra hot under klærne! Bare fordi det er kaldt ute, betyr ikke det at noe sexy kan være skjult under ullgenseren. Kjør på med rødt juleinspirert undertøy og gi gaver som spriter opp de kalde månedene. Elegante strømper kommer godt med i festsesongen, og er nyttige gaver. Varianter med leken pynt, som glitter eller vakre stener, kan være med på å gjøre gaven mer personlig.

Ikke glem deg selv

Trenger du kanskje noe nytt til julebordet eller andre festligheter? Vær tidlig ute så du slipper hastekjøpene til deg selv rett før jul. Unn deg selv noe deilig og nytt undertøy til festsesongen allerede nå! Alt undertøy fra MyMuse kommer i en lekker eske, og du kan velge gaveinnpakking i kassen og glemme stresset rundt papir, tape og gavebånd. Vi har i tillegg 30 dagers gratis retur, derfor kan du kan kjøpe julegavene i god tid uten å bekymre deg for om de ikke skulle passe
Tilbake til bloggen