Sophie Elise X MyMuse

Toppbloggeren har hatt et tett samarbeid med MyMuse i over seks år – endelig er Sophie Elises første designkolleksjon klar. Høsten 2018 begynte MyMuse å produsere sitt eget merke, og kort tid etter var dialogen rundt et eksklusivt designsamarbeid i gang. Nå har Sophie Elise Isachsen (25) og Mymuse-jentene skapt en kolleksjon som virkelig skriker hverdagsluksus. – Jeg ønsket å leke meg, være kreativ og skape min egen kolleksjon. Alt fra prosessen med å innhente inspirasjon, tanker og ideer, til å faktisk se produktene ferdige har vært helt fantastisk, forteller Sophie Elise.

Golden Sophie Kimono

Glamorøs hverdagsluksus

Toppbloggeren bak MyMuse sitt andre designsamarbeid denne høsten er en sterk dame. Hun tar til ordet i viktige, offentlige debatter og er trolig en av Norges største influencere. Sophie Elise elsker det feminine, og brenner for at kvinner skal føle seg vel i seg selv. – Det mest sexy jeg vet om er selvtillitt og dette håper jeg disse fantastiske plaggene kan bidra til å gi, sier Sophie Elise.

Black Sophie Lace Bralette og Black Sophie High Waist Tanga

Hun ser opp til sterke, flotte kvinner som utstråler selvsikkerhet. Sophie ønsket å skape noe som kan gi kvinner muligheten til å føle seg vakre og feminine. – Alle som kjenner meg vet at jeg er en sterk kvinne som elsker å føle meg feminin. Derfor ville jeg inkludere både duse rosatoner og sensuelle sorte blonder. Kolleksjonen er en perfekt kombinasjon mellom lette, romantiske plagg og plagg med sterk og sexy utstråling, forteller Sophie Elise.

Det lille ekstra

For Sophie Elise er undertøy noe som gir henne selvsikkerhet, og som kan løfte selv den mørkeste dagen. Den glamorøse kolleksjonen skal virkelig gi luksusfølelse i hverdagen og består av … plagg i delikate stoffer. – Det er ikke bare når man er i et forhold man “trenger” å føle seg vel, jeg gjør det minst like mye for min egen del. Jeg elsker å gå rundt hjemme og føle meg fin i eget selskap. Sophie Elise håper kolleksjonen vil falle i smak hos leserne hennes. Den vil bestå av produkter du kan bruke på fest og julebord, i tillegg til behagelig loungewear som kimonoer og nattøy.

Pink Sophie Glam Kimono

Unn deg Sophie Elises favoritter i høst

Det er lagt mye arbeid inn i utviklingen av designkolleksjonen og bloggeren forteller at hun ikke kunne vært mer fornøyd. – Jeg har virkelig gledet meg til å få dele kolleksjonen med dere. Resultatet er rett og slett fantastisk, og endelig kan jeg selv ta i bruk plaggene også. De er virkelig noe jeg har savnet i garderoben min, smiler Sophie Elise. MyMuse avduket i september sitt designsamarbeid med Hedda Skoug, og deler av kolleksjonen bestående av fem lekre loungewear-plagg, ble utsolgt på under to timer. Vær tidlig ute, og sikre deg Sophie Elises favorittplagg. Endelig er de å finne på MyMuse.no!
Tilbake til bloggen