Tre av tiårets viktigste undertøystrender

Som all annen mote er også undertøysbransjen og undertøysfashion i stadig endring. Noen trender er døgnfluer, mens andre varer i tiår. Det siste tiåret har enkelte barrierer blitt brutt for hvordan man kan bruke undertøy som mote. Da tenker vi særlig på at man lar undertøyet ikke lenger er noe vi forbinder med overseksualiserte fantasier, men heller om å bygge selvtillit og vise hvem du er. The New York Times skrev denne artikkelen i 2016 og beskriver hvordan undertøysbransjen har utviklet seg de seneste årene. For å sitere Yves Saint Laurent: «I have always believed that fashion was not only to make women more beautiful, but also to reassure them, give them confidence». Bloggen The Lingerie Addict har kåret det de mener er de største og viktigste endringene for undertøy de siste årete. Vi har plukket tre av våre favoritter:

Braletten

Braletten er et uanstrengende plagg som samtidig har en god pris. De er gjerne uten spiler, kopper, og mye støtte, noe som gjør at de er blitt en sikker vinner i undertøysskuffen. De siste årene har kjendiser og it-jenter har blitt avbildet med en bralette i flere sammenhenger, noe som har gjort at trenden har hatt en eksponensiell vekst. MyMuse har et bredt utvalg av braletter - finner du din nye favoritt?

Bondage og strappy

Vi skal være forsiktige med å gi 50 Shades of Grey all æren for å normalisere bondage og BDSM, men at bok- og filmserien har vært en stor del av populærkulturen siden første bok kom ut kan man ikke stikke under stol. The Lingerie Addict trekker frem indie-brands som en av de viktigste bidragsyterne til at denne trenden har blitt det den er i dag. Flere og flere store undertøysmerker henter inspirasjon til sine kolleksjoner fra denne estetikken. Hvor trodde du strappy-detaljene kom fra? Nå er de overalt!

Mangfold i størrelser og stil

Sist, men ikke minst er det faktum at en bredde i utvalget hos mange undertøysmerker har blitt viktigere og bedre. Vi har fått nok av kroppspress og syltynne modeller som fronter «alle» undertøyskampanjer, for slik skal det ikke være. Det er også et lite utvalg av flott undertøy i store cup-størrelser, og det ønsker vi å gjøre noe med! Derfor har MyMuse størrelser fra A-M-Cup og XS-XXXL. Alle kvinner skal ha muligheten til å kle seg i akkurat det de ønsker. Eksklusivt og vakkert undertøy skal også være tilgjengelig i større størrelser. Se vårt utvalg av undertøy her.
Tilbake til bloggen