Whats your Bra Horoscope?

Whats your Bra Horoscope?

Har du noen gang lurt på om stjernetegnet ditt kan påvirke BH-stilen din? Ifølge astrologi, kan de fire elementene påvirke personligheten din og preferansene dine, inkludert undertøyet du velger å bruke. La deg bli inspirert av de ulike elementenes kjente stiler. Så la oss se hva ditt BH-horoskop sier om deg og din stil.

 

Sexy & selvsikker ildtegn

De tre tegnene som tilhører dette elementet - Væren, Løven og Skytten - er kjent for sin modige og selvsikre personlighet. De liker å skille seg ut fra mengden og foretrekker BH-er som er dristige og sexy. En push-up-BH eller BH med spennende detaljer som blonder eller mesh vil gi de fire tegnene det ekstra løftet de trenger for å føle seg uovervinnelige.

 

Feminine vanntegn

Vannets feminine og intuitive natur reflekterer seg i BH-stilen til kreps, skorpioner og fiskene. Disse tegnene foretrekker ofte en mer romantisk og fantasifull BH-stil, med blonder og pastellfarger som gir en myk og feminin følelse. En balconette eller en bralette vil gi de vann-tilknyttede tegnene støtte samtidig som de beholder den feminine og drømmende stilen.

 

Tidløs & komfortable jordtegn

Jordtegnene - Tyren, Jomfruen og Steinbukken - foretrekker en mer klassisk og behagelig BH-stil. Disse tegnene er ofte praktiske og jordnære, og velger BH-er som gir god støtte og er laget av myke materialer. En T-skjorte-BH eller sports-BH vil gi jord-tilknyttede tegnene den komforten og støtten de trenger samtidig som de holder det enkelt og tidløst.

 

Moderne & unike lufttegn

Lufttegnene - Tvillingene, Vekten og Vannmannen - er kjent for sin moderne og unike stil. Disse tegnene foretrekker BH-er som er like iøynefallende som de er komfortable. En BH med utskjæringer eller en stroppeløs BH vil gi luft-tilknyttede tegnene den stilige og moderne looken de ønsker samtidig som de gir tilstrekkelig støtte.

 

Uansett hvilket stjernetegn du tilhører, er det viktig å velge en BH-stil som gir deg selvtilliten og støtten du trenger. Bruk denne veiledningen som en lek og prøv ulike stiler for å finne ut hva som føles best for deg. Det er tross alt det viktigste.

Nyhetsbrev

Bli en del av MyMuse universet og motta siste nytt om lanseringer, kampanjer og eventer!

Thank you!
Tilbake til bloggen