MyMuse er en nettbutikk i sterk vekst som ser etter en engasjert intern som skal være med å produsere innhold gjennom foto og film i vår markedsavdelingen. Hos MyMuse har vi flere spennende eventer, photoshoots, samarbeid og happings som vi ønsker å vise frem gjennom inspirerende innhold. Jobben består av fotografering og redigering/klargjøring av bilder – både produktbilder til nettbutikk og kampanjebilder til bruk i sosiale medier og annonser, samt produsere filmer til sosiale medier.​
Hos oss kan du få være kreativ og tenke nyskapende!

Vi kan tilby deg et ungt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver. MyMuse er en del av det digitale oppstartsmiljøet Venture Factory og du vil derfor jobbe i et av Norges fremste miljøer innen digital markedsføring.

Om MyMuse:
MyMuse er en Norsk nettbutikk som selger eksklusivt undertøy, nattøy, loungewear og badetøy. MyMuse ble etablert høsten 2013 av Venture Factory og har i dag nettbutikk i Norge, Sverige og Finland. Vi har også levering i hele Europa. MyMuse har store vekstambisjoner de neste årene, så man vil som Intern få være med å oppleve en spennende reise for selskapet.

Hva kan du forvente av oss?

  • En arbeidsplass med høyt tempo og ungt miljø.
  • En arbeidsplass hvor du vil lære mye om digital markedsføring, netthandel, teknologi og varehandel.
  • Et selskap i vekst og med gode utviklingsmuligheter som du får være med å forme.

Hva forventer vi av deg?

  • Du har interesse for og eventuelt også utdannelse innenfor foto og/eller video
  • Du ser løsninger der andre ser problemer.
  • Du synes det er gøy å lære noe nytt, hele tiden!
  • Du er usedvanlig effektiv og arbeidsom.
  • Du er kreativ og tenker nyskapende

Vi søker interns fortløpende. Internshipet er i 3 måneder med ca 8 timer i uken.  Tider og dager er fleksibelt. Internshipet er ulønnet men goder som lunsj, gode rabatter, og mulighet for videre jobb i selskapet.

Send søknadsbrev og CV til maren@mymuse.no. Ta gjerne også kontakt hvis du har spørsmål.

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no