BH spørsmålene alle har, men ingen spør

Spørsmål vi har om undertøyet vårt kan noen ganger være litt vanskeligere å spørre, da det kan involvere hygiene eller ting vi er litt flaue over. Vi synes det er på tide at noen svarer på disse. Derfor tar vi grep og lister de ikke-vanlige spørsmålene flere sitter med om undertøyet sitt. Kanskje får du svar på noe du selv har lurt på?

 

Er det normalt å bruke ulike BH størrelser? 

Ja, det er absolutt normalt. Modeller og BH typer kommer som oftest i ulike design fra ulike leverandører, og selv om du kanskje har vært en 75C hele tiden, er du ikke nødvendigvis det. Det finnes noe som kalles for søster størrelser, noe som basically betyr at du kan bruke flere ulike størrelser.

Størrelsen på båndet vil vairere sammen med volumet av koppene. Hvis du velger en BH med lengre bånd, går du en ned i cup strl. Dersom du velger en BH med kortere bånd, går du gjerne opp i cup størrelse. Du skal derfor ikke være overrakset om du plutselig finner en BH som passer deg i en størrelse annerledes fra hva du vanligvis bruker.  

Hvor ofte skal jeg vaske BHene mine? 

Vi er nok alle litt skyldige i å la undertøyet ligge litt for lenge før vi vaker det..? Det er ikke alltid så lett å merke når BHen er skitten, men selv om du kanskje ikke ser det like godt som på hverdagsklærne, blir også undertøyet skittent. Den anbefalte frekvensen for vasking av BHene dine er etter 2-3 ganger bruk. Sports-BHen din burde du vaske med en gang etter bruk, ingen liker en svett ekkel BH. Husk at BHen kan bli slitt om du vasker for ofte, den liker aller best å bli vasket for hånd, men du kan også bruke en vaskepose og for all det - ikke legg i tørketrummelen.  

Hvor lenge kan jeg ha trusene mine egentlig? 

Selv om flere anbefaler å bytte ut trusene hvert år, kan det dette kanskje være litt i det ekstreme laget. Ta en titt på dem. Om de har hull, flekker, er vasne i fargen, lukter, har mistet formen sin eller kanskje sitter ubehagelig på kan du vinke farvel til trusene og investere i noen nye. Derimot, om du har hatt en en god stund, men de fremdeles er i perfect shape, så hold på dem.  

Er det greit å bruke samme BH hver dag? 

Når det kommer til favoritt BHen din har du kanskje lyst til å bruke den hver dag, men det er ikke nødvendigvis det beste. Det er viktig å bytte litt på undertøyet du bruker. La det puste mellom hver gang. Et lurt tips er å ha 3 favoritt BHer, slik at du kan ha en på deg, en til vask og en til morgendagen!

Skal du skaffe deg noe nytt undertøy, eller er det kanskje på tide å kaste ut noen av de gamle trusene?

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell!

 

GRATIS FRAKT over 900kr | GRATIS retur | 30 dagers åpent kjøp | 1-3 dagers levering
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no