Dette gjør dama fornøyd

- 4 tips som gjør deg til tidenes kjæreste  

September er i gang, og høstmørket nærmer seg med stormskritt. Tiden for stearinlys, varme te-kopper og filmkvelder er inne. 

Med andre ord er det den perfekte timingen for litt hverdagsromantikk. Vi har samlet våre beste tips, som uten tvil vil gjøre deg til tidenes drømmetype.

Skjem bort jenta di

Sommer betyr bikini, badetøy, lette plagg, og hvem vet kanskje ingen plagg i det hele tatt. Når høsten kommer og tiden for å pakke seg inn nærmer seg, er det ikke alltid like fristende. En ting som derimot kan gjøre det hele lettere er nytt og fresht undertøy. 

Lite er like romantisk som å overraske kjæresten med et lekkert nytt sett, eller kanskje en nydelig nattkjole til kalde høstnetter. Tar du turen innom vår nettside, er det ikke mye som skal til for å overraske din heldige jente med noe hun virkelig vil sette pris på. 

På vår nettside finner du alt fra delikate sett, til loungewear perfekt for kalde kvelder og hytteturer. Vår størrelseguide gjør det enkelt å klikke hjem en liten overraskelse som definitivt vil gjøre deg til tidenes kjæreste.

 

Så lett kan du bevare gnisten

Sommerferien er lang, himmelen er blå, nettene lyse og skuldrene lave. For mange par er sommermånedene kanskje perioden som krever minst innsats når det kommer til romantikk og lidenskap. 

Men, plutselig kommer høsten. Stress og maser spiser opp sommerens flørtende stemning. Rutinene er tilbake, og de flester går på autopilot for å rekke gjennom den uendelige to-do-listen.

Selv om din bedre halvdel kanskje har hode på en annen plass, kan vi love deg at også hun lengter tilbake til sene sommerkvelder. Har du lyst til å være en skikkelig drømmetype, så har vi tipset for deg. 

Det er ikke mere enn litt ekstra initiativ som kan lysne opp en ellers grå og mørk høstkveld. På vår nettside, under dristig-kategoriene, finner du litt av hvert som kan være med på å lokke den lekne stemningen tilbake. Drømmetypen er definitivt en som overrasker, tar initiativ og virkelig lager elektrisk stemning.

 

Vær oppmerksom, og legg merke til damas innsats

Det er ikke bestandig jenter klarer å matche underdel og overdel, og for de fleste ligger fokuset om morgen hovedsakelig på 1: kaffe og 2: komme seg fortest mulig ut døren. 

Dette kan dessverre ofte gå ut over hvor mye tanke som legges i undertøyet. De dagene vi derimot klarer få på oss et matchende sett, eller kanskje en BH som gjør det lille ekstra for vår byste, da føles det ekstra godt med litt anerkjennelse.

Nettopp her kommer vårt tredje tips inn. Vil du virkelig vise at du setter pris på kjæresten din, og hvordan hun tar vare på seg selv? Ja, da anbefaler vi deg å være ekstra oppmerksom denne høsten. Gi komplimenter, annerkjenn og vis hvor flott du synes at jenta di er. Det er ikke mye som skal til!

 

Tåle at man ikke alltid har tid til å legge innsats i undertøyet

Som sagt er det ikke alle morgener hvor tiden strekker til, og undertøyet kan ikke bestandig prioriteres. Det er en travel uke, klesvasken hoper seg opp og kun det mest slitne undertøyet er rent. Kanskje ble det en sports-BH, og den siste bestemortrusa igjen i skuffen.

En fantastisk kjæreste vet når han skal la komplimentene strømme, men han vet også hvilke dager han skal holde kommentarer for seg selv. La det være god takhøyde, og vis heller hvor stor pris du setter på hennes innsats de dagene hun har tid til det. Det er jo tross alt jenta under undertøyet du elsker! 

Det er heller ingenting i veien med å følge vårt første tips også her, skjem bort din bedre halvdel. Kanskje kan en omtenksom gave være med på å gi undertøy-garderoben et løft.

   

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell. Huk av for gaveinnpakning ved utsjekk, så pakker vi gaven delikat inn for deg!

GRATIS FRAKT over 900kr | GRATIS retur | 30 dagers åpent kjøp | 1-3 dagers levering
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no