10 tips til hvordan julen blir 10 ganger bedre

God mat, familie, julebord og hyggelige dager hjemme i heimen! Julen er her og vi elsker det! Men det er mange tips som kan gjøre de ulike julesituasjonene enda bedre!  

1. Føl deg fin under julens festligheter

Det er viktig at du ser og føler deg smashing når du skal ut på julens festligheter. Å velge et antrekk du føler deg komfortabel i er viktig for at du skal nyte kvelden til det ytterste, og det å kombinere med det perfekte undertøyet kan være en stor del av dette! Det siste du vil bruke tid på er å bekymre deg for om BH-stroppen er på avveie eller om kjolen sitter som den skal.  

Push-Up BH for litt ekstra løft

Se Red Monroe Push-Up BH er  

FestBH som er litt ekstra spesiell

Se Dorado BH her.        

2. Ikke glem strømpebukser

Man har aldri nok strømpebukser i julen! Julebord, julaften, 1.dag, 2,dag, nyttårsaften... Sikre deg masse strømpebukser her.  Du får 1 gratis strømpebukse når du handler 4 hos MyMuse i desember.   

3.  En deilig kimono til late morgninger

Hva er vell bedre enn å våkne opp, ta på seg en deilig velur-kimono og starte dagen men en kaffe? En kimono er en perfekt gave til både venner, familie og til deg selv!   Se en mengde kimonoer her    

4. Et lekkert loungesett

Er det noe som gjør julen litt bedre er det  å ha behagelige klær som fortsatt ser lekkert ut! Årets store trend er strikkesett og velursett som er like fint å bruke både inne og ute!   Green Velvet jakke og bukse.   Hedda Ribbed genser og bukse    

5. En body som kan brukes både til fest og på soverommet

Se bodyer her.     

6. Julegave til deg selv

Vi mener at den perfekte julegaven til deg selv er å oppdatere undertøysskuffen. I noen tilfeller kan dette være et nedprioritert felt, og derfor er den en fin anledning til å velge feminint og eksklusivt undertøy.  

   

7. Julegaver til de du er glad i

Du finner også fine gaver til både venninner og familie.

   

8. Dristige førjulsgaver

Er du i et forhold kan det være gøy å gi partneren din en tidlig førjulsgave med et spennende undertøysett som setter tankene i spinn. Et dristig undertøyetsett er like gøy for din egen del også, og kan gi litt ekstra selvtillitt boost hvis du har det på under festantrekket. Se en mengde dristige undertøysett her.

9. Accessories som kan sprite opp forholdet i julen

Tilbehør, leketøy og annet spennende accessories kan sprite opp stemningen i forholdet! En perfekt morgengave kanskje? Se accessories her.     

10. Den perfekte pysjen til julen

Se lekre pyjamaser her.   Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 13. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Bestiller du med HeltHjem får du det levert på døra innen 1-2 dager!          
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no