5 romantiske råd i julen

Julen er den perfekte tiden for å gi forholdet litt ekstra romantikk! Her er 5 gode tips.     1. Lei en romantisk julefilm og kjøp favoritt-snacksen til din kjære. En skikkelig filmkveld kan være veldig romantisk!   2.  Skriv søte og sexy setninger på post-it lapper og fest dem rundt i huset. Det vil hun elske!   3. Stå opp 30 min før kjæresten din og overrask med ferskt brød fra bakeren, fersk juice og en liten morgengave. Det å gi et sexy undertøy vil komme til glede for dere begge! Han vil garantert sette pris på et lekkert nytt undertøysett!   Se en mengde undertøysett her   4. Fyr opp i peisen og grill marsmellows på spyd. Har du ikke peis sett på grillen i oven! Dette er både romantisk, morsomt og litt utenom det vanlige.  
5. Overrask kjæresten med en liten "kinky" pakke på sengen, håndjern blir aldri feil!
6. Overrask kjæresten med en romantisk kveld. Kjøp inn roser, tenn lys og kle deg opp i en nydelig kimono med nytt og frest undertøy under. Når du tar av deg kimonoen og han ser det nye undertøysettet vil han garantert få bakoversveis!
Om du bestiller gaver fra MyMuse tilbyr vi ikke bare eksklusivt og feminint undertøy, nattøy, kimonoer og accessories men vi kan også gi gaven din en lekker innpakning hvis du ønsker den helt ferdig levert. I tillegg har vi gratis retur og 30 dagers åpent kjøp så det gjør ikke noe om du bommer på størrelse!
 
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no