Behagelig, elegant og funksjonelt amme-undertøy

Alle mammaer vet en sjeldent kan planlegge når poden er sulten. Det kan være på bussen, under en middag eller på kafebesøk. Det eneste som er sikkert er at når situasjonen melder seg, da kan ikke undertøyet være en bekymring. Hos oss bugner det av funksjonelle og behagelig nyheter til amme-tiden.

 

Behagelige stoffer med trendy design

Uansett hvor og når, så er myke og behagelige BHer essensielt. Vår Ava BH er perfekt på de dagene hvor alt går i ett. I et hurtigtørkende materiale er den perfekt både til trening, lengre trilleturer eller som nattøy. Med god støtte, og en enkel åpnefunksjon er den ikke et irritasjonsmoment når den lille er sulten.

 

En lekker kimono

Selv i ammetåken ønsker nybakte mødre å føle seg feminin og sexy. Ofte må dette bøte for det praktiske i en hektisk småbarnstilværelse. En lekker kimono er perfekt når man ammer og benytter mye av dagen hjemme. Se et stort utvalg av lekre kimonoer her. 

 

Når du kjenner på treningsgleden

Etter måneder som gravid kan man etter fødsel endelig kjenne på treningsgleden igjen. Det er selvfølgelig viktig å lytte til kroppen, gjøre den fysiske aktiviteten lystbetont, og samtidig sørge for at du bruker riktig undertøy. Mange blir overrasket over hvor mye puppestørrelsen har økt, og god støtte blir viktigere enn noen gang. Sienna sports BH er perfekt. Både ved intense økter, og roligere aktivitet som yoga eller pilates kan du stole på at denne sørger for støtten du trenger.

 

Komfort og funksjonalitet

Det er ingen hemmelighet at funksjonalitet kommer i første rekke for en nybakt mor. Vårt nydelige amme-sortiment sørger likevel for at utseende ikke nødvendigvis må nedprioriteres. På vår nettside finner du BHer, behagelig nattøy og tilbehør til den travle småbarnstilværelsen som både er praktisk og elegant. Unn deg selv en liten boost i en hektisk hverdag, og sjekk ut våre mamma-nyheter.

 

GRATIS FRAKT over 900kr | GRATIS retur | 30 dagers åpent kjøp | 1-3 dagers levering

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no