DETTE SIER UNDERTØYET DITT OM DEG

Har du noen gang tenkt over at undertøyet, de plaggene du som oftest holder for deg selv og din partner, faktisk kan fortelle mye om din personlighet? Hvordan du kjøper det og hvordan du bruker det vil kunne avslører enkelte ting ved deg, som du kanskje selv ikke var klar over. Undertøyet kan ikke fortelle hele din historie, men gi en god indikasjon på hvem du er som person.

  Praktikeren  Du går gjerne til innkjøp av tre-packs med bomullsundertøy og har noen kjekke t-skjorte BHer liggende i skuffen. Moter og trender betyr ikke så mye for deg, det viktigste er å ha undertøy som er komfortabelt og praktisk.
Å være deg selv og ikke bryr deg om hva andre synes er noe du lever etter. Du er tilbakelent, sporty og utadvendt. Undertøyet ditt skal føles naturlig og behagelig, men det betyr ikke at du ikke kan dra på deg ditt flotteste undertøy ved mer spesielle anledninger.
Den elegante  Du liker å ta deg god tid, og nøyer deg kun med det beste. I undertøysskuffen din finner man lekre BH-er av silke, blonder og andre detaljer med finesse. Du har masse selvtillit og har et øye for kvalitet. Undertøyet ditt viser dine feminine former og naturlige skjønnhet.Du liker å følge med på moter og trender, men det betyr ikke nødvendigvis at du følger de. Da du både er ambisiøs og hardtarbeidende kan du lett unne deg det lille ekstra, om du selv føler du har fortjent det.
Den flørtete Du liker undertøy som har en x-faktor og er sensuelt. Undertøyet ditt er praktisk, men smakfullt. Det viser frem kroppen din på en måte du er komfortabel med og gjør at du føler deg sexy. Du elsker spenning og utfordringer og er kreativ, gøyal men og komfortabel.Å ha kontrollen er noe du foretrekker, men du er heller ikke redd for å gå utenfor komfortsonen din om det kreves.
Rødt undertøy er både elegant og romantisk. Se en mengde røde undertøysett her. 
Den sensuelle Du liker det sensuelle uttrykket og investerer i undertøy som er litt mer dristig og utfordrende. Å være motebevisst er en selvfølge, og med ditt delikate utvalg av undertøy kan du forføre hvem som helst.Du er romantisk, med et hint av spice. Eventyrlysten og utadvendt vil kunne beskrive deg. Fantasier er noe du mener burde dyrkes, og du selv vet nøyaktig hva du vil ha. Ønsker man litt ekstra krydder i hverdagen er du den perfekte partner.
White Vienna Soft BH er det perfekte settet når du ønsker å føle deg litt sensuell og lekker.
   
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no