Dette trenger du til julens festligheter!

  Vi lar oss inspirere av glitrende julelys, romantisk blonder og deilige julefarger. Dette er sesongen du kan boltre deg i glitter og stas!  

Undertøy til jul og nyttår

Finn frem festantrekket og gjør deg klar for årets hyggeligste sammenkomster. Det er lett å glemme av det som gjemmer seg under kjolen, likevel er undertøyet avgjørende for å fullføre antrekket.   Se Dark Green Stella Jakke og bukse her! Style det med en lekker BH under som White Scarlett.    Med utallige julebord, middager og feiringer blir det fort mange festantrekk. Det kan være lurt å legge en liten plan for hva du har i klesskapet, og hvordan det kan settes sammen til flotte antrekk. Ta en titt i undertøyskuffen samtidig, og sørg for at du har klart alt du trenger.     En strappy BH kan være en fin detalj under antrekket. Se Macy Strappy Push-up BH her.   Noen kjoler krever stroppløse Bher, mens andre kanskje sitter penest med en god push-up. I desember elsker vi mørke sensuelle blonder, for ikke å glemme alt som er rødt.     Red Monroe Push-Up BH er den perfekte Byen for julens festligheter.   Det er ingenting i veien med å være litt ekstra. Gå for gjerne for undertøyssett som gjør litt ut av seg, og får deg til å føle deg selvsikker og sexy på julens festligheter.  

Se en mengde lekre undertøysett her    

Strømper

Julebord med jobben, julebord med jentene, familiemiddag hos bestemor, juleselskap, julaften, romjulsselskap og nyttårsaften – listen er lang og det er fort gjort å glemme alt du trenger. Er det en ting du kan sikre deg allerede nå så er det strømpene.   Finn strømper til julens festligheter her.   Trenger du sorte og tette, eller kanskje noen tynnere? Gjennomsiktige, eller hudfargede? Kanskje er kjolen tettsittende, og suspenders eller hold-in er det beste valget?   Uansett hva du måtte trenge kan det være greit å ha noen ekstra par på lur – kanskje til og med slenge et par i vesken så er du klar dersom uhellet skulle være ute.

Julens rolige dager

Vi gleder oss allerede til rolige romjulsdager, og lange julemorgner. Til å ta dynen ut i sofaen, spise julegodt og se julefilmer i pyjamasen. Til å nyte lange timer i tøfler og morgenkåpe før finstasen må på for kvelden.     En velurkimono er noe man ofte ikke unner seg, men som man aldri vil angre hvis man investerer i! Tenk å bo i denne lekre kimonoen hele julen! Se Mila Velvet Kimono her.   Etter mange timer i hæler er noe av det beste som finnes å bytte de vonde skoene ut med myke sokker eller deilige tøfler. Hvorfor ikke gi føttene litt ekstra pleie et fotbad og en god fotkrem.       Et loungesett er perfekt å ha til julen late dager. Her er Hedda Skoug i sitt eget design Beige Hedda Ribbed Sweater .   Et deilig loungesett i ull eller velur er den perfekte erstatningen for festantrekket når kvelden er omme – og hva er vel bedre enn å ende kvelden på sofaen med enda en julefilm og enda mere julegodt?   Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 13. januar og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell!    
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no