Høstens suksess gjentas  – og det ekstravagante undertøysshowet F* It – Let’s Dance skjer igjen i Oslo 23. Mai!

 

 

 

Dessverre er arrangementet utsatt pga Covid-19. Vi kommer tilbake sterkere til høsten og har dermed enda bedre tid til å planlegge. Les mer om fjorårets show under.

 

Et forrykende show hvor self-love, unikhet og kvinnekropper er bare en smakebit på det du kan forvente!

 

Girlpower fra ende til annen

MyMuse sitt første show gikk av stabelen 14. september på Taket Steen Strøm i Oslo, og modellene på scenen var de selvsikre jentene fra burlesque-dansegruppen The Gaia Gang. I år byr det på enda flere overraskelser og enda mer Girl Power!

 

 

Fra dørene åpnet klokken 19, og langt ut i nattens små timer, rocket de “vanlige damene”  catwalken med et imponerende mangfold.

 

Doreen er en av damene publikum kunne se sprade ned catwalken, og er det noe denne 24 år gamle helsefagarbeideren ikke mangler er det attitude.

 

– På scenen får jeg dele min lidenskap for dans! Sammen feirer vi de fantastiske kvinnekroppene i alle slags former, forteller Doreen. 

 

 

Undertøy, glitter og glamor!

F* it, Let’s Dance byr ikke bare på et fantastiske undertøysshow. Oslo-kvelden var spekket med alt fra profesjonelle makeup-artister til frisører, som fikset både sminke og hår på gjestene. De oppmøtte fikk også oppleve glitter og glamour, med goodiebags og en helt unik stemning.

 

Ifølge eventansvarlig i MyMuse, Alexandra Joner, var energien i rommet til å ta og føle på.

– The Gaia Gang gjør akkurat det de er best på. Nemlig å underholde, og skape ellevill stemning på tvers av både alder og interesser, forteller en opprømt Joner.

 

 

På catwalken fikk publikum se et bredt utvalgt av MyMuse sitt eksklusive undertøy.

– Jeg elsker den sorte Celine Semi-soft og den svarte Scarlett Semi-corset BHen! Modellene så rett og slett rå ut på scenen, forteller Joner. 

 

Nå arrangerer MyMuse sitt første vår-show!

Allerede lørdag 23.mai er de klare for å gjenta suksessen, nok en gang i Oslo. Samle jentegjengen og gjør deg klar for årets viktigste undertøysshow! Følg med på eventet her for oppdateringer og flere overraskelser fremover.

Det blir heftig underholdning, upcoming artister, giveaways og spennende overraskelser.

 

Det er med andre ord ingen tid å miste, her finner du mer informasjon om det forrykende showet.

 

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no