Her er alt du må sikre deg til julebordsesongen

Deilig mat, cocktails og dansing! Julebordsesongen er endelig her, og vi vil både føle oss og se fantastisk ut på høstens festligheter.    

Undertøyet skal sørge for selvtillit

For å kunne nyte kvelden til det ytterste, er kanskje det viktigste at antrekket gir deg selvtillit til å stråle. Det kan ligge mye i å velge det perfekte undertøyet. Hvem har vel tid til BH-stropper på avveie, eller bekymringer om kjolen sitter slik den skal. Gå for en truse med highwaist. Ikke bare er det super sexy, men det holder ting på plass slik at du er sikker på at antrekket sitter som det skal hele kvelden igjennom.   BHer med hvite blonder er perfekt under festkjolen!   La oss være ærlige, you look how you feel! Med et lekkert undertøyssett kan du føle deg som kveldens dronning. De klassiske sorte blondene slår aldri feil og er en klassiker under festantrekket. Black Scarlett BH  

Gode strømper er viktig

Strømpe-bekymringen melder seg hvert eneste år. Er du for sent ute ender det fort opp med billige strømpebukser fra butikken på hjørnet, som får hull før du har tatt på kjolen. Nå får du 3 for 2 på alle strømpebukser med koden "party2019".   Se alle strømpebukser her   Den norske vinteren utelukker bare bein, og den bleke vinterhuden trenger sårt en oppfriskning. Når man skal velge riktige strømper er det likevel noen feller en ikke bør gå i. Tilpass strømpene etter fargen du har på armene eller på brystet, for bleke eller for mørke strømper er ikke spesielt kledelig. Både julebord, julaften og nyttårsaften står snart for tur. Husk å sikre deg strømpebukser og undertøy til alle julens festligheter!

La deg inspirere av høstens loungewear

November og desember er spekket med festligheter, og forskjellige kjoler til alle kveldene merkes fort i lommeboken. Hva med å ta et titt på det du har i skapet, for også delikat loungewear i gode materialer kan enkelt dresses up til et skikkelig festantrekk.   Dark Green Stella Velvet Jacket  og bukse er perfekt til byen med høye heler og like komfortabel å ha på hjemme i helgene.   En lekker satengbluse går utmerket sammen med et par skinnbukser, eller kanskje et enkelt skjørt. En elegant omslags-overdel i velur spriter raskt opp et par klassiske dressbukser.   Dusty Rose Steen Blouse er perfect til fest!   Også undertøyet kan gjøres til en del av årets julebordsantrekk. En leken BH med strappy-detaljer kan gjøre en gjennomsiktig topp interessant, eller fungere perfekt under en sexy dressjakke.   Se alle strappy BHer her   Bruk en korsett eller kanskje en sensuell body til et enkelt skinnskjørt, eller et par gode bukser. Kombinert med et par nydelige hæler er et av festsesongens mange antrekk reddet.    

Unn deg et lekkert undertøysett til en spesielle anledningen

Det er mye mer enn bare kjolen som skal være på plass før den store kvelden. Vi mener at det som er under fortjener minst like mye oppmerksomhet. Tenk på hva som passer under det du skal gå med, og husk at undertøy kan gjøre underverker for selvtilliten! Se alt undertøy hos MyMuse her    

Tilbehør kan utgjøre hele forskjellen

Derfor er avgjørende å være forberedt. På denne måten slipper du å hastekjøpe det du trenger i siste liten, plutselig er tilbehøret du trenger utsolgt. Det kan være lurt å planlegge antrekket helt ned til det innerste. Hvis du har en kjole med dyp utringing og ikke ødelegge looken med å vise Bhen, er plunge eller silikon covers et godt alternativ. På samme måte vil silikon cuper kanskje være det beste valget dersom årets kjole har åpen rygg. Dersom kjolen ikke har stropper, kan en stroppløs BH være et godt alternativ.

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no