MyMuse On Tour

Denne høsten reiser Mymuse.no og The Gaia Gang på turne med det ekstravagante undertøysshowet F* It - Let's Dance.

De åpnet med et forrykende show i Oslo, og nå er jentene klare for å fortsette suksessen med MyMuse On Tour. Drammen står for tur, og self-love, unikhet og kvinnekropper er bare en smakebit på det du kan forvente! Allerede fredag 11.oktober smeller det på Z Nightclub i Drammen sentrum.

 

Girlpower fra ende til annen

Turnéens første show gikk av stabelen 14.september på Taket Steen Strøm i Oslo, og modellene på scenen var de selvsikre jentene fra burlesque-dansegruppen The Gaia Gang.     Fra dørene åpnet klokken 19, og langt ut i nattens små timer, rocket de “vanlige damene”  catwalken med et imponerende mangfold.   Doreen er en av damene publikum kunne se sprade ned catwalken, og er det noe denne 24 år gamle helsefagarbeideren ikke mangler er det attitude.   – På scenen får jeg dele min lidenskap for dans! Sammen feirer vi de fantastiske kvinnekroppene i alle slags former, forteller Doreen.     

Undertøy, glitter og glamor!

MyMuse On Tour byr ikke bare på et fantastiske undertøysshow. Oslo-kvelden var spekket med alt fra profesjonelle makeup-artister til frisører, som fikset både sminke og hår på gjestene. De oppmøtte fikk også oppleve glitter og glamour, med goodiebags og høy kjendisfaktor.   Ifølge eventansvarlig i MyMuse, Alexandra Joner, var energien i rommet til å ta og føle på. – The Gaia Gang gjør akkurat det de er best på. Nemlig å underholde, og skape ellevill stemning på tvers av både alder og interesser, forteller en opprømt Joner.     På catwalken fikk publikum se et bredt utvalgt av MyMuse sitt eksklusive undertøy. – Jeg elsker den sorte Celine Semi-soft og den beige Lena Strappy Push-up BHen! Modellene så rett og slett rå ut på scenen, forteller Joner.   

Nå kommer MyMuse til deg!

Allerede fredag 11.oktober er de klare for å gjenta suksessen i Drammen. Ikke gå glipp av årets viktigste undertøysshow, samle jentegjengen og sikre dine billetter til showet i Drammen her. Det blir et heftig burlesque-show med The Gaia Gang, upcoming artister, giveaways og spennende overraskelser.   Det er med andre ord ingen tid å miste, her finner du mer informasjon om det forrykende showet i Drammen.  
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no