Rydd opp i undertøysgarderoben en gang for alle!

Vi vet alle hvor lett det er å strekke seg etter den gamle pålitelige BH-en eller trusen som har ligget i garderoben siden tidenes morgen. Men, om du skal være helt ærlig, kanskje de har sett sine bedre dager? Vi hjelper deg å trimme ned garderoben med noen enkle steg.

  White Celine Plunge BH og White Stella BH    

Sørg for at alt undertøyet ditt er rent og sorter det i fire hauger:

1. Jeg elsker disse! De sitter som de skal, og jeg bruker dem regelmessig. 2. Jeg vil beholde disse, men jeg vet ikke helt hvorfor. 3. De passer ikke meg eller stilen min. De er i god stand, men brukes ikke. 4. Disse bruker jeg ikke, og de er stygge eller utslitte.  

Burundy Dolores BH 

 

Neste steg:

1. Behold! Legg dem tilbake i garderoben. 2. Legg dem i en eske i 4 uker. Ta tilbake de du savner underveis. Resten går i haug 3. 3. Gi dem bort det som er ubrukt til noen du kjenner. Resten går i haug 4. 4. Gi det til UFF eller Fretex. De gjenbruker det de kan og resirkulerer resten. 5. Truser kaster du..   Nå som du har kvittet deg med gammelt rask har du frigjort litt plass som eventuelt kan brukes til nytt undertøy. Og du, husk at det kan være herlig å gjøre dette med resten av garderoben også! Se en mengde undertøysett her.     White Vienna Soft BH er det perfekte settet når du ønsker å føle deg litt finere.     Unn deg selv noe nytt og lekkert undertøy. Et lekkert undertøysett kan gjøre mye på en kjedelig dag!    
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no