Sexy skal være behagelig

Noen gang følt på at du står i mellom "sexy" og "behagelig" når det kommer til undertøy? Du vil veldig gjerne krydre hverdagen med litt finere undertøy, men så er du altfor trofast til dine bomullstruser. Vi er her til å forklare deg at du ikke skal måtte behøve å velge!   Det skal være med på å gi deg en selvtillitsboost gjennom absolutt hele dagen og kvelden, og må derfor også naturligvis være behagelig. Dette er vi fullstendig klar over og har derfor undertøy designet for alle mulige passformer, størrelser, design og herlige materialer - som gir maksimal komfort.   Vi er alle forskjellige og det krever derfor forskjellige typer undertøy. Det er viktig at du finner det undertøyet DU liker og som passer DIN kropp.   

For deg som ønsker god støtte

Vår bestselger "Stella Semi-Soft Big Cup BH" i hvit og svart.  

Den klassiske romantiske

Lace Marie Plunge BH er ekstra myk og enkel til alle antrekk. Se også vår nydelig truse fra samme serie Lase Marie Brazilian Brief.  
Unn deg selv og kroppen din litt ekstra oppmerksomhet og kle deg opp i sexy og deilig undertøy. Det er lett for at hverdagen suser forbi med alle gjøremål og livet går ofte bare i rutiner. Sprit opp hverdagen med litt ekstra glede via MyMuse undertøy og kjenn på det lille ekstra som kan gjøre en ellers vanlig ukedag litt mer spenstig og livlig!
 

Litt mer spennende

Black Chloe Strapy Big Cup og Black Chloe Push Up kan virkelig sprite opp et antrekk! Benytt også Black Chloe Tanga eller Black Chloe String så får du et spenstig sett.  

Rød og sensuell

Rødt undertøy kan være med på å både gi deg- og utstråle ekstra selvtillit. Test det ut med  Red Monroe Push-up BH  og kombiner sammen med Red Monroe String eller Red Monroe Brief for full effekt.  

Den sensuelle svarte

    Dette sensuelle sorte settet er perfekt når du både ønsker god støtte og ønsker å se smashing ut! Passer perfekt til større bryster. Se BHen her.    Hvilken er din favoritt?  Sjekk ut enda flere BHer og underdeler her      
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no