Sexy Valentine - 10 undertøysett til Valentine's Day

Valentine's Day er rett rundt hjørnet, og det er på tide å tenke på hva du skal ha på under til daten. Vi har samlet 10 hete undertøysett som passer perfekt til en romantisk Valentine's Day!  

1 .

Red Diamond Double Push Up    Undertøy som viser frem feminine former og er hakket mer avslørende enn annet er en bra kickstarter for en helkveld med bare dere to.  

2.

Red Pixi BH er sexy og romantisk!  

3.

Black Pixi BH   Når du kjøper undertøy skal du først og fremst ha deg selv i tankene. Du skal bruke det som gjør at du føler deg vel og er komfortabel, men noen ganger kan man også gå for noe mer dristig eller romantisk for å overraske partneren. Det gir selvtillit når kjæresten roser deg for hvor flott du er.  

4.

Red Monroe Push-up

  Rødt undertøy er både romantisk og sexy, og det vil garantert vekke oppmerksomheten til din kjære!  

5.

Red Milena BH    

6.

Cherry Semi-Soft Big Cup

Sexy stropper er en fin detalj på BHen!

7.

Black Febris BH  

8.

Black Leopard Melanie Plunge   Leopardmønsteret blir vi aldri lei! Denne BHen er perfekt både til hverdag og når man vil føle seg ekstra fin!  

9.

Se Dorado BH her.       Det finnes mange muligheter for de som vil forsøke seg på det litt mer dristige. Man kan gå for sexy undertøy, men det er også mulig å legge til noen ekstra leketøy for at leken skal bli enda mer spennende.  

10.

Tamara BH   Ikke glem kimono! En sexy kimono kan virkelig sette stemningen! Se alle kimonoer her. 
 
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no