Slik blir vinteren 100 ganger bedre!

Vi elsker den norske vinteren, men når sommermånedene er forbi og høstmørket senker seg, da trenger vi all den kosen og hyggen vi kan få. Derfor har vi samlet våre tips til hvordan du kan lysne opp de kalde vintermånedene.  

Gi deg selv en god start på dagen

Novembermorgnene er mørke, og det kan være tungt å dra seg ut av sengen en mandags morgen. Gjør klar kaffetrakteren kvelden før. Kvern bønnene og fyll den opp med vann kvelden før. Når du våkner trenger du kun slå den på, før lukten av deilig kaffe brer seg.   Mila Kimono i velur er perfekt å ha på seg på kalde dager.    Legg en deilig kimono ved sengen, slik at du kan bytte ut den varme dynen med noe behagelig. Står du opp bare et kvarter før du pleier, så rekker du å nyte en god frokost og en kopp nytraktet kaffe før dagen starter. Ta på deg lekkert undertøy før en travel dag, og gi deg selv selvtillit og godfølelse før du går ut døren.  

Skap et skille mellom jobb og avkobling

Etter en lang dag har mange behov for å koble av. Noen ganger kan det være vanskelig å senke tempoet etter en travel dag, derfor kan det være til hjelp å gjøre hjemmet spesielt hyggelig. Tenn levende lys, sett på rolig musikk og skap god stemning så du kan nyte kvelden.   Se en mengde behagelig loungewear og kimonoer her   Nettopp det å skifte etter jobb skaper et skille mellom arbeidsdagen og ettermiddagen. Ta på deg et behagelig loungewear-sett og unn deg selv litt hverdagsluksus. Prøve deg gjerne på en spennende ny middagsoppskrift. Hva med en varmende suppe laget med høstens deilig grønnsaker?   Dusty Rose Steen Blouse og bukse er ekstremt behagelig og gir en luksusfølelse i hverdagen.  

Få en god natts søvn

Tiden vi nå er inne i gjør at mange kjenner behov for mer søvn. Det er mørkt når vi står opp, og det er mørk når vi reiser hjem fra jobb. Kjenner du på lav energi, kan det å sørge for en god natt søvn gjøre morgendagen lettere. En myk kimono og en kopp beroligende te kan sette deg i rett stemning mens du steller deg før natten.   Amelia Burn-Out Kimono er lekker og behagelig!    Det å legge seg og stå opp til samme tid kan være gunstig for døgnrytmen. Forsøk å legge vekk skjermer en liten periode før hodet treffer puten, og start på en god bok. Med nattøy i deilig sateng, eller et sengesett i gode stoffer gir du kroppen mulighet til slappe av.   Dolores Set er like fint hjemme som på fest!   Selv i en travel høst er det viktig å sette av tid til seg selv. Unn deg selv litt tid til noe du slapper av med, eller legg hyggelige planer med venninner og familie. Før du vet ord av det er desember, festsesongen og den hyggelige juletiden over oss.   Beige Hedda Ribbed Sweater og bukse er deilig å ha på seg på kjølige dager.  
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no