Sophie Elise lanserer egen designkolleksjon med MyMuse

  Den innflytelsesrike bloggeren har jobbet tett med MyMuse over en årrekke. Denne høsten tas samarbeidet til et nytt nivå – den eksklusive kolleksjonen lanseres allerede 19. oktober.    Du ser hun på TV skjermen, hun tar til ordet i offentlige viktige debatter, og sist med ikke minst driver hun en av Norges største blogger. Dama bak høstens andre designsamarbeid med MyMuse er Norges største influencer, Sophie Elise Isachsen.     Allerede 19.oktober lanseres Sophie Elise X MyMuse, og vi ønsker å gi deg en spesiell mulighet til å sikre deg dine favoritter. Meld deg på her for eksklusiv tilgang til kolleksjonen før alle andre!      

Sophie Elise har ventet på designsamarbeidet i flere år

– Jeg har jobbet tett med MyMuse i seks år nå, så det føles helt naturlig å endelig kunne gjøre et designsamarbeid! forteller Sophie Elise Isachsen (24).     Når nettbutikken begynte å produsere sitt eget merke høsten 2018, tok det ikke mange ukene før dialogen om å gjøre et designsamarbeid var i gang.         –  Det er ikke bare når man er i et forhold man “trenger” å føle seg vel, jeg gjør det minst like mye for min egen del også. Jeg elsker å gå rundt hjemme å føle meg fin i eget selskap.     For Sophie er undertøy noe som gir henne selvsikkerhet, og som kan løfte selv den mørkeste dagen. Den glamorøse kolleksjonen skal virkelig gi luksusfølelse i hverdagen.        

Spennende høst hos MyMuse

MyMuse avduket i september sitt designsamarbeid med Hedda Skoug, og deler av kolleksjonen bestående av fem loungewear-plagg, ble utsolgt på under to timer. Høsten er med andre ord spekket med designsamarbeid, og daglig leder i MyMuse, Kristine Bakk, forteller at utviklingen av kolleksjonen til Sophie har vært utrolig spennende.     – Vi vil ikke røpe for mye, men jeg kan avsløre at det er fokus på sensuelt design, komfort og kvalitet. Vi er utrolig fornøyd med kolleksjonen og gleder oss veldig til å se hvordan den blir mottatt av våre kunder, sier Kristine.         Sophie håper selv kolleksjonen vil falle i smak hos leserne hennes, den vil bestå av produkter du kan bruke på fest og julebord, i tillegg til behagelige loungewear som kimonoer og nattøy.   – Jeg ønsket å leke meg, være kreativ og skape min egen kolleksjon. Alt fra prosessen med å innhente inspirasjon, tanker og ideer, til å faktisk se produktene produsert har vært helt fantastisk, sier  toppbloggeren.    

Ikke gå glipp av høstens neste store designsamarbeid!

I månedene som kommer venter både kalde høstkvelder, julebord og andre festligheter. Det er den perfekte tiden for å unne seg selv litt hverdagsluksus.         Har du kanskje en venninne, eller en kjæreste som fortjener en liten oppmerksomhet? Da har Sophie et tips:   –  Undertøyet blir levert i de fineste eskene helt perfekte til å gi i gave, eller kanskje til og med sende direkte til noen du er glad i.    

Ønsker du eksklusiv tilgang til Sophie Elise sitt designsamarbeid med MyMuse før alle andre?

– Lanseringen er rett rundt hjørne, og jeg kan virkelig ikke vente med å få vise den frem! forteller Sophie Elise.   Allerede 19.oktober lanseres Sophie Elise X MyMuse, og vi ønsker å gi deg en spesiell mulighet til å sikre deg dine favoritter. Meld deg på her for eksklusiv tilgang til kolleksjonen før alle andre!  
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no