Vet du enda ikke hva årets Halloweenkostyme skal være?

  31.oktober er dagen hvor alt er lov! Vi vil leke oss, slippe alle hemninger og kanskje til og med gjør undertøyet til en del av kveldens antrekk. Her er våre beste kostymeforslag!   Halloween nærmer seg med stormskritt, og om du skal gå for skremmende eller sexy er ikke lett å avgjøre. Men hva om du kan være begge deler på en gang?       Vi har satt sammen 3 Halloween-outfits, basert på en sminkelook sammen med Alexandra Joner. Alexandras favorittsminke til Halloween er en skull-inspirert look. Du oppnår den enkelt ved å bruke et blekt lag med enten lyst pudder eller en hvit skygge over huden. Holde øynene mørke, og legg gjerne en mørk skygge i hele øyehulen. Om du ønsker er det bare å leke seg med både eyeliner, mascara og leppestift. Som sagt, på denne skumle kvelden finnes det ingen grenser!

Sexy bunny

Gå for en leken kanin-look på årets Halloween! Klassikeren av et kostyme krever minimalt med innsat, og er en sikker vinner.   Med vår Carlota Korsett og  kaninører i sorte blonder har du en sexy base, og sminkelooken sørger for det skremmende. Lek deg gjerne med jakker i fuskepels, eller mørk neglelakk for å forsterke inntrykket.

Forførende skjelett

Med vårt andre antrekk har vi gjort en mystisk vri på skjelett-kostyme. Med Caronte skull masken skaper du en forførende illusjon av anonymitet, og under masken kan du være akkurat den du ønsker på årets skumleste kveld.   Et sort skjørt i kombinasjon med Isobel bodyen gjør antrekket mørkt og sensuelt. På mange hobby-butikker kan du kjøpe fjær, og enkelt dekorer både hår og antrekk. Det beste med denne looken er at dersom du fjerner masken i løpet av kvelden, så sørger Alexandras sminkelook for at du fremdeles er i forkledning. Med denne Halloween-looken går du virkelig all-in.

Skremmende hodeskalle

Vårt siste antrekk er til for at sminkelooken virkelig skal skinne. Vi tenker en skummel skull-look, og mørke sensuelle klær. Charlize bodyen sammen med noen dristige strømper sørger for et lekent, men sexy uttrykk. Er du ekstra vågal har vi lekre strømper i ulike versjoner som kan tilføre det lille ekstra. Sammen med noen tøffe boots, eller et par lekre hæler løfter kostymet til nye høyder. Her kan du virkelig bruke fantasien!       På vår nettside finner du alt fra masker, til korsetter, dristige BHer og lekre strømper som enkelt kan settes sammen til et perfekt Halloween-antrekk. Vi håper du lar deg inspirere, og slipper alle hemninger løs på årets Allehelgensaften.    
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no